Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΚΕ κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου και εκστρατεία λάσπης κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 

ΚΚΕ κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου και εκστρατεία λάσπης κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 

Πόλεμο κήρυξε κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του κόμματός της “Πλεύση Ελευθερίας” το ΚΚΕ, το οποίο σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις, τις οποίες έχει στα χέρια του, έχει σοβαρή διαρροή ψηφοφόρων προς το κόμμα της Κωνσταντοπούλου. Δεν έγινε τυχαία το 2,8% των εκλογών 4,8% στις δημοσκοπήσεις για την “Πλεύση Ελευθερίας”. Το ΚΚΕ ανησυχεί και για να κρατήσει τους οπαδούς του για μία ακόμη φορά χρησιμοποιεί το ψέμα και την προπαγάνδα, υποστηρίζοντας ότι η χρυσαυγίτες ενισχύουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πιο βαριά κατηγορία κατά της επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» είναι ότι επιζητά ψήφους από τα ορφανά των ναζί. Γράφει μάλιστα ο 902.gr, με τίτλο «Γατάκι»:

«Μπορεί ορισμένοι να απορούν με το κάλεσμα πρώην στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης προς τα ορφανά της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν Πλεύση Ελευθερίας, για τους γνωρίζοντες όμως πράγματα και καταστάσεις, τα δημόσια τιτιβίσματά τους μόνο τυχαία δεν είναι, αφού στη σχέση της με τους χρυσαυγίτες η Ζ. Κωνσταντοπούλου υπήρξε κανονικό… γατάκι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής. Για παράδειγμα, τον Μάρτη του 2015, είχε θέση ζήτημα μη νόμιμης λειτουργίας του Κοινοβουλίου λόγω της απουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής!”

Το ΚΚΕ ήθελε τότε επειδή είναι κόμμα όπως γνωρίζετε πολύ “δημοκρατικό”, επίλεκτο μέλος του “δημοκρατικού τόξου” να γίνονται ψηφοφορίες στην Βουλή και να αποκλείονται από αυτές εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού και συγκεκριμένα οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Όπως είχε καθήκον ως πρόεδρος της Βουλής καλούσε τους βουλευτές να συμμετέχουν στις διαδικασίες. Προηγουμένως καταργώντας κάθε έννοια της νομιμότητος η Ν.Δ. επί Σαμαρά έβαζε τον Εισαγγελέα των φυλακών να απαγορεύει την συμμετοχή των βουλευτών στις διαδικασίες της Βουλής… 

Exit mobile version