Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προς πολιτευτές: Κάτω τα χέρια από την Ιστορία και την Πίστη

Προς πολιτευτές: Κάτω τα χέρια από την Ιστορία και την Πίστη

Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα τα όσα συμβαίνουν σε κάθε προεκλογική περίοδο. Από την εποχή του 19ου αιώνος όπου μέσα στην Βουλή συνυπήρχαν φουστανελοφόροι με βρακοφόρους και ευρωπαϊκά ντυμένους με ρεντικότες, δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Μόνο που στην σύγχρονη εποχή αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενυπάρχουν στα όσα λένε και διακηρύσσουν οι σύγχρονοι Δελλαπατρίδηδες.

Δεν μπορεί να παριστάνει επί παραδείγματι το μεγάλο αναμορφωτή της οικονομίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα δισεκατομμύρια που πήρε για τον κορωνοϊό και να μας λέει ότι έπεσε ο πληθωρισμός όταν οι τιμές των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης έχουν πάρει την ανηφόρα. Ούτε ο Τσίπρας να εμφανίζεται υπό την υπόκρουση του μπέλα τσάο και να κάνει τον Τσε Γκεβάρα (έχει ονομάσει και το παιδί του Ερνέστο!) όταν έβαζε γλείψιμο επί ΠΑΣΟΚ για να υπηρετήσει στο Πεντάγωνο.

Όλα αυτά ηχούν άσχημα, αλλά ακόμη χειρότεροι είναι κάποιοι πατριδοκάπηλοι, που παίζουν με την Ιστορία και την Πίστη. Άλλοι έχουν δήθεν την ευλογία του Χριστού μέχρι και αλληλογραφία μαζί του και άλλοι είναι μετεμψύχωση του Λεωνίδα και μιλούν για περικεφαλαίες και Θερμοπύλες. 

Στην μικρή και φτηνή εποχή μας και στην μίζερη πολιτική πραγματικότητα είναι τουλάχιστον πέρα από γραφικό και αισχρό να παίζει κανείς με την Ιστορία με τα Ιερά και Άγια του Έθνους και της Πίστης μας.

Exit mobile version