Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατηγορίες κατά Τραμπ και νεκροί οι μάρτυρες κατηγορίας για το σκάνδαλο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Κατηγορίες κατά Τραμπ και νεκροί οι μάρτυρες κατηγορίας για το σκάνδαλο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Την ίδια ώρα που εφευρίσκουν συνεχώς οι άνθρωποι του Μπάιντεν κατηγορίες κατά του Τραμπ, το μεγάλο σκάνδαλο Μπαίντεν με τις εταιρείες που είχαν οι γιοι του στην Ουκρανία, όχι μόνον κουκουλώνεται, αλλά πεθαίνουν κι όσοι είχαν δηλώσει την πρόθεση να μιλήσουν για αυτό!

Συγκεκριμένα νεκρή πριν καταθέσει για την υπόθεση της οικογένειας Μπάιντεν βρέθηκε η επικεφαλής λογίστρια στην ουκρανική Burisma Energy.

Πρόκειται για τη βασική μάρτυρα της υπόθεσης, καθώς είχε προσφερθεί να παράσχει στις αμερικανικές αρχές στοιχεία σχετικά με οικονομικά εγκλήματα που αφορούσαν τον Τζο και τον Χάντερ Μπάιντεν.

Η πληροφοριοδότης της Burisma, η οποία έχει αναγνωριστεί ως σύζυγος του πρώην ιδιοκτήτη της Burisma, Mykola Lisin, ο οποίος επίσης πέθανε υπό ύποπτες συνθήκες κατά τα χρόνια της κυβέρνησης Ομπάμα, όταν ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο γιος του Χάντερ δραστηριοποιούνταν στην Ουκρανία.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι αναφέρθηκε σε αυτή την σοκαριστική εξέλιξη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Saturday Report» του Newsmax με τη Ρίτα Κόσμπι.

Σύμφωνα με τον Τζουλιάνι, ο οποίος έφερε για πρώτη φορά στο φως τον περιβόητο «Φορητό υπολογιστή από την κόλαση» του Χάντερ Μπάιντεν, ο πληροφοριοδότης ήταν η επικεφαλής λογίστρια της Burisma, της διαβόητης διεφθαρμένης ουκρανικής εταιρείας ενέργειας.

Οι λίμπεραλ σβήνουν τα ίχνη και τις παλιανθρωπιές τους και τα σκάνδαλα στην Ουκρανία και δεν είναι τυχαίος ο πόλεμος στην Ουκρανία τον οποίο, ως γνωστόν, προκάλεσε ο Μπάιντεν.

Exit mobile version