Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν αντιπροσωπεύουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “γυρολόγοι” των κομμάτων και πικραμένοι νεοδημοκράτες

Δεν αντιπροσωπεύουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “γυρολόγοι” των κομμάτων και πικραμένοι νεοδημοκράτες

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όσους δεν το ξέρουν, επί δέκα χρόνια ήταν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου. Επί τέσσερις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις εξέλεξε βουλευτές και ήταν το τρίτο κόμμα της χώρας για πέντε χρόνια! Όλοι γνωρίζουν ποιος ήταν ο ιδρυτής του κόμματος αυτού και η ψυχή του, ο οποίος για τον λόγο αυτό δέχθηκε όχι μόνον την πολεμική του Συστήματος, αλλά και τον φθόνο κάποιων φιλόδοξων, οι οποίοι θέλουν δεν θέλουν θα μετρηθούν.

Η θέση μας ξεκάθαρη. Με νόμο παράνομο έθεσαν κατ’ ουσίαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου αποκλείοντάς την από τις εκλογές και για τον λόγο αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμμετέχει στις εκλογές. Το κενό αυτό έσπευσαν να εκμεταλλευτούν κάποια λαμόγια αυτών των καρνάβαλων που λέγονται εταιρείες δημοσκοπήσεων, που έχρισαν διαφόρους ως διαδόχους και μοίρασαν τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεξιά και αριστερά! Δεν κατάλαβαν οι ανόητοι και δεν μπορεί να καταλάβει κάθε είδους κοινοβουλευτικό ερπετό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ψήφοι, είναι Ιδέα και δεν έχει σημασία εάν παίρνει πεντακόσιες χιλιάδες ή χίλιους ψήφους… 

Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε κάποιους φαιδρούς και γραφικούς τύπους (γυρολόγους των κομμάτων που έχουν περάσει από τέσσερα με πέντε κόμματα ο καθένας, μέχρι και στο κόμμα του Λεβέντη έχουν πάει!), οι οποίοι εμφανίζονται ως “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα εντός των προσεχών ημερών το τενεκεδένιο στέμμα τους και η περικεφαλαία τους θα σκουριάσουν και στην πορεία του χρόνου θα χαθούν και τα μεγάλα λόγια τους και τα ονόματά τους, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μείνει.

Exit mobile version