Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Ρωσσία απαγορεύεται δια νόμου η αλλαγή φύλου και ιδρύεται ψυχιατρικό ινστιτούτο για τους «ΛΟΑΤΚΙ» 

Στην Ρωσσία απαγορεύεται δια νόμου η αλλαγή φύλου και ιδρύεται ψυχιατρικό ινστιτούτο για τους «ΛΟΑΤΚΙ» 

Ενώ στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν (τουρκιστί «Γιουνανιστάν»…), οι πολιτικάντηδες πλειοδοτούν σε εξαγγελίες υπέρ των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ», στην Ρωσσία ο πρόεδρος Πούτιν έδωσε εντολή να δημιουργηθεί στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού κέντρου ψυχιατρικής ινστιτούτο με αντικείμενο την μελέτη της συμπεριφοράς των «ΛΟΑΤΚΙ».

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Κρατικής Δούμας (της Κάτω Βουλής), στην οποία συζητούνταν το νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ρωσσία της «αλλαγής φύλου». 

«Θέλω να επισημάνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει εντολή του προέδρου για την δημιουργία στην βάση του ομοσπονδιακού κέντρου ψυχιατρικής πρόσθετου ινστιτούτου που δεν θα μελετάει μόνο αυτές, αλλά και μια σειρά κατευθύνσεις συμπεριφορών, μεταξύ των οποίων και την κοινωνική συμπεριφορά», δήλωσε σχετικά ο Μουράσκα, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή για το θέμα.

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε –και εν συνεχεία υπερψηφίστηκε- στην Κρατική Δούμα για την απαγόρευση «της αλλαγής φύλου», αποκλείει πλήρως την δυνατότητα διεμφυλικής μετάβασης με την βοήθεια χειρουργικών επεμβάσεων. Τέτοιες επεμβάσεις, θα επιτρέπονται μόνο για «την θεραπεία γενετικών φυσιολογικών ανωμαλιών διαμόρφωσης φύλου στα παιδιά» και για αυτό θα απαιτείται απόφαση ιατρικής επιτροπής κρατικού Ιδρύματος Υγείας. 

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι τον Δεκέμβριο του 2022 ο πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει την «προπαγάνδιση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων και την παιδοφιλία».

Τέτοιους νόμους εφαρμόζουν τα Έθνη που θέλουν να ζήσουν!

 

Α.Β.

Exit mobile version