Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις θέσεις που καθόντουσαν τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες

Στις θέσεις που καθόντουσαν τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες

Ένα σφοδρό άρθρο κατά του κόμματος “ΝΙΚΗ”, που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να την αφήσει εκτός βουλής η Νέα Δημοκρατία, πριμοδοτώντας κάποιους πατριώτες της πλάκας και κάποιους γυρολόγους της πολιτικής, δημοσίευσε η Καρολίνα Παπακώστα στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” όπου γράφει στο άρθρο της “Μία “φανταστική” μέρα με την “ΝΙΚΗ” στην Βουλή”:

“Εννιά πιστοί στον “Χριστό και την φιλοπατρία” κάθονται στα πάνω δεξιά έδρανα της ολομέλειας, εκεί απ’ όπου κάποτε ακούγονταν οι κραυγές των παιδιών με τα μαύρα μπλουζάκια”.

Η φράση της αυτή δείχνει πόσο σκληρό αγώνα έδωσε και συνεχίζει να δίνει με τον τρόπο του το πολιτικό κατεστημένο ενάντια στο αληθινό εθνικιστικό Κίνημα, που υπήρξε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Στην συνέχεια του κειμένου, η Καρολίνα Παπακώστα, που πληρώνεται από τον γνωστό εφοπλιστή με τις στενές σχέσεις με την Εκκλησία της περιοχής του, ειρωνεύεται γιατί το κόμμα “ΝΙΚΗ” πιστεύει στο αιώνιο πρότυπο της οικογένειας “μπαμπάς – μαμά – παιδιά”! Και στην “κρυστάλλινη αλήθεια της βιολογίας των δύο διαφορετικών φύλων”. Αλήθεια, υπάρχει άλλου είδους οικογένεια εκτός από αυτήν του προτύπου “μπαμπάς, μαμά, παιδιά”; Και τι είδους οικογένεια είναι αυτή; Που την εφηύραν κάποιοι στην τρίτη χιλιετία για να διαλύσουν εντελώς την οικογένεια; Όσο για την “κρυστάλλινη αλήθεια των δύο διαφορετικών φύλων” αρσενικό – θηλυκό αυτό ισχύει από τις γάτες, τους σκύλους μέχρι τους ανθρώπους! Το ζητούμενο είναι ότι αυτά τα γράφει μία εφημερίδα, η οποία στηρίζει την Νέα Δημοκρατία, η οποία με την σειρά της στηρίζει στο όνομα της “διαφορετικότητας”, που θέλει η παγκοσμοποίηση όλα αυτά τα πράγματα… 

Εσείς που δεν τα πιστεύετε και παριστάνετε με περισσή υποκρισία τους ευσεβείς και τους πατριώτες με τους μεγάλους σταυρούς και τις γονατιστές, γιατί ψηφίζετε αυτούς, που ποδοπατούν τις αξίες σας και την πίστη σας; 

Exit mobile version