Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προπαγάνδα με διαφημίσεις 

Προπαγάνδα με διαφημίσεις 

Μη τα φορτώνουμε όλα στον Μητσοτάκη και στον Τσίπρα, είναι απλά υπάλληλοι, οι οποίοι εκτελούν πιστά τις εντολές των αφεντικών της παγκοσμιοποίησης. Της παγκοσμιοποίησης, η οποία θέλει την διαφορετικότητα. 

Μας έχουν φλομώσει κυριολεκτικά στις διαφημίσεις πολυεθνικών εταιρειών, διαφημίσεις οι οποίες αποτελούν ξεκάθαρη και χοντροκομμένη προπαγάνδα εις βάρος της ηθικής αντιλήψεως του λαού μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. 

Σε μία από αυτές βλέπουμε έναν νέο άνδρα να δείχνει με τον τρόπο του προς τον πατέρα του ένα ποτήρι με καφέ, το οποίο έχει πάνω του τα σύμβολα του gay pride και ο πατέρας μέσα σε κλίμα μελό συγκινημένος αγκαλιάζει τον γιο του σαν να τον συγχαίρει γιατί πήρε το πτυχίο του στο Πανεπιστήμιο. Αλήθεια, πόσοι πατεράδες στην Ελλάδα θα φερνόντουσαν ανάλογα; Και εάν αυτό που δείχνουν αφορά μία μόνο μειοψηφία, γιατί επιβάλλουν την άποψή τους με τον τσαμπουκά και το χρήμα τους στην πλειοψηφία; Και φυσικά επαναλαμβάνουμε ότι ιδιαίτερη σημασία έχει ποιες εταιρείες προωθούν αυτήν την προπαγάνδα και σε ποιους ανήκουν αυτές οι εταιρείες… Για την ιστορία στην Ρωσία του “κακού” Πούτιν τέτοιου είδους διαφημίσεις και προπαγάνδα απαγορεύεται.

Exit mobile version