Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Φρανγκεστάιν με τα μικροτσίπ στον εγκέφαλο είναι εδώ!

Οι Φρανγκεστάιν με τα μικροτσίπ στον εγκέφαλο είναι εδώ!

Μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι επίσημα το αμερικανικό κράτος έδωσε άδεια στην εταιρεία του Έλον Μασκ να κάνει πειράματα με ανθρώπους, τοποθετώντας μικροτσίπ στον εγκέφαλό τους, δημιουργώντας στην πραγματικότητα τέρατα, τα οποία ούτε άνθρωποι θα είναι, ούτε μηχανές.

Όλα δείχνουν όμως ότι πριν ακόμη δώσει την άδεια το αμερικανικό κράτος γίνονται σημεία και τέρατα στην νέα Βαβυλώνα των ΗΠΑ. Σε βιβλίο της δεκαετίας του 1970, ο αείμνηστος Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος έγραφε για γενετικά πειράματα τα οποία γίνονται με την τοποθέτηση ανθρώπινων γονιδίων σε χοίρους. Πληροφορούμεθα λοιπόν ότι μικροτσίπ εμφυτεύθηκαν σε 25 χοίρους οι οποίοι τελικά θανατώθηκαν και είναι γνωστά εξ άλλου και τα πειράματα με την προσπάθεια να τοποθετήσουν καρδιές χοίρων σε ανθρώπους. Που τα ήξερε αλήθεια αυτά ο αείμνηστος Αρχιμανδρίτης πριν πενήντα ολόκληρα χρόνια; 

Έγινε επίσης γνωστό ότι η εταιρία του Μάσκ παρουσίασε βίντεο στο οποίο ένας πίθηκος έπαιζε το βιντεοπαιχνίδι “Πονγκ”. Δημοσιεύματα μάλιστα στις ΗΠΑ λένε ότι 42 τουλάχιστον άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν με πειραματικά τσιπ εγκεφάλου-υπολογιστή. Και αυτό βεβαίως δεν είναι δυνατόν να έγινε με την κρατική άδεια η οποία είναι πρόσφατη. Δυνάμεις σκοτεινές κατασκευάζουν τέρατα, δολοφονικούς ιούς σε εργαστήρια κι όλα δείχνουν ότι κάποιοι θέλουν να παίξουν τον ρόλο του Θεού αλλά είναι βέβαιον ότι θα αποτύχουν. Η αποτυχία τους αυτή όμως θα σκορπίσει στην ανθρωπότητα μεγάλη οδύνη και πόνο.

Exit mobile version