Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το 50% των Ελλήνων είναι με τον ΚΑΝΕΝΑ! Θα “σώσει” το Έθνος ένας Μεσσίας του 2%;

Το 50% των Ελλήνων είναι με τον ΚΑΝΕΝΑ! Θα “σώσει” το Έθνος ένας Μεσσίας του 2%;

Το “συντριπτικό”(;) 40,5% της Νέας Δημοκρατίας τον καθιστά κυρίαρχο της πολιτικής ζωής;

Θα μπορούσε εάν δεν είχαμε την μεγαλύτερη αποχή σε εκλογές της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Στην πραγματικότητα το 40% του Μητσοτάκη με την αποχή σχεδόν στο 50% δεν είναι παρά ένα 20% και αντιστοίχως το 17,5% του Τσίπρα είναι λιγότερο από το 9%, το ποσοστό του ΚΚΕ μικρότερο του 4% και του Βελόπουλου, της “Νίκης” και των “Σπαρτιατών” γύρω στο 2%! “Μεσσίες” με 2%; Πόσο αφελής, αφιονισμένος και απελπισμένος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να πιστεύει ότι θα τον σώσει από την παρακμή και τον μαρασμό του έθνους ένας “Μεσσίας” του 2%; Θριαμβολογούν άνευ ουσίας, θυμίζοντας καρνάβαλο και κάποια «πλήθη» (εντός πολλών εισαγωγικών) πιστεύουν ότι νίκησαν το τέρας. Ο χρόνος ο αμείλικτος θα δείξει ποιος είναι ο καθένας και όλοι θα καταλάβουν τι υπήρξε η Χρυσή Αυγή και ότι δεν μπορούν να την φτάσουν οι κακόγουστοι μιμητές της. 

Επ’ ευκαιρία μία απάντηση στον ΨΕΥΤΗ ηγέτη μαριονέτα των Σπαρτιατών (ποιοι Σπαρτιάτες;). Είπε ο Στίγκας ότι γνώριζε στελέχη της Χρυσής Αυγής και θα μπορούσε να ενταχθεί σε αυτήν. ΟΧΙ, δεν μπορούσε και το γνώριζε! Νόμος απαράβατος, τον οποίον είχε επιβάλλει ο τότε Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, ότι δεν θα μπούν στο ψηφοδέλτιό μας πολιτευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (όπως ο Στίγκας), που είχε ψηφίσει Μνημόνιο και είχε στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμα. Και το γνώριζε αυτό ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ από πολιτευτές του ΛΑ.Ο.Σ, που μας είχαν πλησιάσει και είχαν λάβει αρνητική απάντηση και των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρουμε για λόγους ευπρεπείας. Αυτά και θα επανέλθουμε για την τραγική αυτή επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου, η οποία προσβάλλει τους Αγώνες επί δεκαετίες των αγνών και ανιδιοτελών Αγωνιστών της Εθνικιστικής Ιδέας. Αφήνουμε κατά μέρος τον βρώμικο πόλεμο και τις συμφωνίες με τους “νταβατζήδες” για συνωμοσία σιωπής και αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από ΜΜΕ και διαδίκτυο για να φανεί ότι αυτοί είναι ο “διάδοχος” της Χρυσής Αυγής για να μην μιλήσουμε για τη λάσπη, τις συκοφαντίες, την κλοπή τηλεφωνικών καταλόγων μελών και φίλων και υλικών της Χρυσής Αυγής και όλα αυτά από ανθρώπους που είχαν έλθει εκλιπαρώντας στο Κίνημά μας και σιτιζόντουσαν επί επτά ολόκληρα χρόνια.

Αλλά ας επανέλθουμε στο 50% της αποχής, που δεν δείχνει έλλειψη πατριωτισμού, αλλά ΑΠΑΞΙΑ και ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ για το πολιτικό Σύστημα. Όσο για το 40% της Ν.Δ., που στην πραγματικότητα είναι 20%, αυτό σημαίνει ότι ένας Έλληνας επιβάλει την θέλησή του σε τέσσερεις κι αυτό σίγουρα δεν είναι δημοκρατία ή μήπως αυτό είναι δημοκρατία;

Exit mobile version