Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΕΡΕΤΖΕΣ!

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΕΡΕΤΖΕΣ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται σε καθεστώς κατ’ ουσίαν κυριολεκτικά εκτός νόμου, αφού δεν είναι μόνο ότι δεν μπορούν να πολιτευτούν οι καταδικασθέντες βουλευτές της κι έχουν μείνει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για όσους δεν το γνωρίζουν, αλλά επί πλέον δεν μπορεί να πολιτευτεί και να συμμετέχει σε εκλογές με το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφού πολύ πονηρά στο νομοθέτημα το απαγορευτικό τέθηκε η φράση “σε κόμματα, στα οποία διατελέσας πρόεδρος έχει καταδικαστεί”.

Το βρόμικο παιχνίδι να παρουσιάζουν ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άλλες καταστάσεις και άλλα πρόσωπα, που δεν είχαν σχέση ΠΟΤΕ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιτέλους ας σταματήσει! Οι μόνοι που υπάρχουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο κόμμα “Σπαρτιάτες” ήταν κάποιοι κάποτε οπαδοί μας, που σκορπίσαν μετά την ήττα μας την εκλογική την στημένη το 2019. Ένας μάλιστα απ’ αυτούς έκανε χρέη καφετζή σε τοπική οργάνωση και εξελέγη βουλευτής. Δεν θα σταθούμε όμως σε αυτά παρά μόνον σε ό,τι μας αφορά και αναφέρεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπως ένα δημοσίευμα του μεγάλου ιστολογίου ieidiseis, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων στα εξής: 

Οι «Σπαρτιάτες», μια νέα Χρυσή Αυγή με φερετζέ

Γράφει ο Μιχάλης Χαριάτης 

https://www.ieidiseis.gr/show/user/841-michalhschariaths  

“Η «περικεφαλαία» σηκώθηκε από την πρώτη στιγμή. Και αποκάλυψε μια νέα Χρυσή Αυγή με … φερετζέ …”

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα και είναι εντελώς αβάσιμο ότι το κόμμα “Σπαρτιάτες”, που πιστεύει σε μία “ανοικτή κοινωνία” και σε Έλληνες “οποιουδήποτε χρώματος, πίστεως και ταυτότητος” δεν μπορεί να έχει σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που απαρέγκλιτα πιστεύει στο “Όμαιμον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον και Ομότροπον” του Ηροδότου! Επίσης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εάν για κάτι έχει να υπερηφανεύεται είναι για την πολιτική της συνέπεια, συνέπεια η οποία δεν φαίνεται να χαρακτηρίζει την κατά φαντασίαν “χρυσή αυγή με φερετζέ” όπως προκύπτει από το παρακάτω απόσπασμα του ίδιου δημοσιεύματος: 

“Ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας είναι πρώην στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1993 από τον Αντώνη Σαμαρά. Το 2000 προσχώρησε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ) του Γιώργου Καρατζαφέρη και το 2010 προσχώρησε στον Ριζοσπαστικό Εθνικό Συναγερμό του Βασίλη Καπερνάρου. Το 2017 ίδρυσε το εθνικιστικό πολιτικό κόμμα «Σπαρτιάτες», ενώ το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Έχει συνεργαστεί με το κόμμα ΠΑΤΡΙΕ του στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού και έχει συμπορευθεί με την Εθνική Λαϊκή Συνείδηση (ΕΛΑΣΥΝ) του καταδικασμένου για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Γιάννη Λαγού.

Exit mobile version