Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσα ακόμη ψέματα θα μας πουν για τον Πούτιν τα κανάλια; 

Πόσα ακόμη ψέματα θα μας πουν για τον Πούτιν τα κανάλια; 

Η πρόσφατη ανταρσία του Ευγένιου Πριγκόζιν και της ομάδας Βάγκνερ έδωσε μία ακόμη ευκαιρία στους “αναλυτές” να πουν από τα κανάλια ατέλειωτα ψέματα, ψέματα τα οποία εξέφραζαν πλήρως τα απατηλά όνειρα του τραγικού Μπάιντεν για μία πτώση του Πούτιν. Ακούσαμε, λοιπόν, μεταξύ άλλων ότι ο Πούτιν έφυγε από την Μόσχα με αεροπλάνο, του οποίου χάθηκε το στίγμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πιθανώς κατερρίφθη! Μας είπαν ότι είναι θέμα λίγων ωρών η κατάληψη της Μόσχας από τον Πριγκόζιν και ότι το κύρος του Πούτιν έχει πληγεί. Ακούσαμε ότι μεγάλες μονάδες του ρωσικού στρατού είναι στο πλευρό του Πριγκόζιν και άλλα πολλά… 

Τελικά ο Πριγκόζιν κατέφυγε στην Λευκορωσία και το μέλλον του είναι άγνωστο και όσο για την μονάδα Βάγκνερ επέστρεψε στα στρατόπεδά της, δήλωσε πίστη στον Πούτιν και τμήματά της πολεμούν στο μέτωπο της Νόβα Ρωσίας (Ουκρανία).

Ένας ποταμός ψέματα made in USA και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ! Όλα ανοικτά στην Ουκρανία, στην Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο. Ζούμε τις πρώτες ημέρες μίας σύγκρουσης ανάμεσα στον κόσμο της ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και η θέση των Χρυσαυγιτών είναι με την Παράδοση, την Πατρίδα και την Πίστη!

Exit mobile version