Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «ΘΡΙΑΜΒΟΣ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο «ΘΡΙΑΜΒΟΣ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Άπορούν κι αναρωτιούνται (δήθεν) οι Συριζαίοι (και όχι μόνο), πώς κατάφερε ο Κυριάκος να πιάσει διπλάσια ποσοστά (και ψάρια), από αυτούς.
Παρ´ότι είναι απλό το γνωρίζουν και το βλέπουν, κανείς δεν έχει το θάρρος να το ομολογήσει ή και να το γράψει.
Τι συνέβη στην ουσία ;
Ο Κυριάκος ψάρεψε με πολλά καλάμια που τα κρατούσαν διαφορετικής «ιδεολογίας» ψαράδες που πάνω στα αγκίστρια, είχαν και ποικιλίες από δολώματα.
Φρόντισε από νωρίς, δελέασε και τράβηξε κοντά του πρώην Πασόκους,( Παπανδρεϊκούςνκαι Σημιτικούς) πρώην κόκκινους κομμουνιστές (τέως κνίτες), ροζ κομμουνιστές, πρώην «Εθνικιστές», πρώην «Επενίτες», τωρινούς Λοατκιστές, ψεύτο ανθρωπιστές, πολυπολιτισμικούς, αντινατιβιστές, Εθνομηδενιστές, ΕΛΙΑΜΕΠιστές, αποδομιστές, λαθρολάγνους και οτιδήποτε φρούτο κυκλοφορεί στην σύγχρονη πολιτική λαχαναγορά.
Όλοι αυτοί με τη σειρά τους πήραν καλάμια ψαρέματος, έβαλαν τα ανάλογα ( με τα ψάρια που ήθελαν να ψαρέψουν) δολώματα, πήγαν σε διαφορετικές παραλίες, εκεί που ήξεραν ότι συχνάζουν τα ψάρια που ήθελαν να ψαρέψουν, (εκείνα τσίμπησαν τα διαφορετικά δολώματα που άρεσαν ξεχωριστά στο καθένα) και έτσι τα έπιασαν και τα πήγαν στον…….. Κυριάκο.
Ο Κυριάκος τα μάζεψε, τα έβαλε στο πολυσυλλεκτικό
καλάθι, τα μέτρησε είδε ότι είναι διπλάσια του Τσίπρα, ζητωκραύγασε υπερηφανεύτηκε και έτσι ξεκούραστα πήρε γιά δεύτερη φορά την …..κουτάλα.
Βέβαια πρέπει να γνωρίζει (και το γνωρίζει), ότι το 40% που έλαβε πρέπει να υπολογιστεί ποσοστιαία επί του 50% των ψηφοφόρων που πήγε στις κάλπες, αφού το υπόλοιπο 50% απείχε από απαξία και αηδία !
Οπότε το πραγματικό ποσοστό( επί του συνόλου των ψηφοφόρων), είναι 20% για τον Κυριάκο και 9% για τον Αλέξη !
Συμπέρασμα: Να μην κομπάζει ο Κυριάκος, γιατί οι Έλληνες που τον ψήφισαν είναι ένας στους……πέντε !
Και επειδή ζούμε σε μία χώρα, (που όπως την κατάντησαν δεν γνωρίζουμε τι θα ξημερώσει η επομένη ημέρα), είναι πολύ πιθανό ένα σοβαρό γεγονός να ξεσηκώσει το 50% των απηυδησμένων
Ελλήνων,(που δεν πήγαν να ψηφίσουν), και τότε όχι μόνο τα ποσοστά του Κυριάκου και του Αλέξη, θα πάνε στον πολιτικό Καιάδα, αλλά μαζί με τα ποσοστά θα πάνε και οι………ίδιοι εκεί !
Νικόλαος Η. Σκαντζός

Exit mobile version