Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2023 !!!Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ…….

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2023 !!!Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ…….

Α/ Μπέέέέε……….
Ο “Μεγάλος Παντοδύναμος Βοσκός, ή άλλως ο Διεθνής Σιωνισμός , παρακολουθεί με συγκατάβασιν το ελληνόφωνο κοπάδι γιδοπροβάτων  να περνάη μπροστά του βόσκωντας σε απεραντο λιβάδι ΚΟΥΤOΧΟΡΤΟΥ!!!
Όλοι οι μετέχοντες στό κοπάδι είναι ευτυχείς!!! Οι μισοί απο αυτούς προ μερικών ημερών , σάν ” κυρίαρχος λαός”,  εξέλεξαν, πειθήνια, εκείνο  απο τα Κριάρια που όρισε ο μεγάλος βοσκός για επικεφαλής τού κοπαδιού  !!! Αυτό ξεχωρίζη απο τα υποδεέστερα , από τα επιμελώς βερνικωμένα …κέρατά του , το ιδιόρυθμον ύφος του και την  εξύμνησιν που του κάνουν τα περισσότερα απο τα γύρω απο το κοπάδι πορευόμενα πολύ θορυβώδη πρόβατα , γελοία και εκτός πραγματικότητος καί που ονομάζονται τηλεορασάκηδες!!!

Το κοπάδι πορεύεται λοιπον μέσα στο λιβαδι..Πολύ λιγα πρόβατα όμως υποψιάζονται οτι στο τέλος υπάρχη ένα χάος στο οποίο προορίζονται να εξαφανισθούν!!
Ένα αλλο ομως κοπάδι απο σκουρόχρωμα και μαύρα πρόβατα ετοιμαζεται να τα αντικαταστήση!!
ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΗ!!…
Β/ ΟΤΑΝ ΟΙ ” ΛΟΑΤΚΙ ” ΕΧΟΥΝ ΘΕΙΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΝ!!
Σε δημοσίευσιν του αμερικανικού εντύπου helleniscope.gr είδα μια φωτογραφία του ναου του Αγίου Βαρθολομαίου του μανχάταν , ευρέως γνωστού ως  ” St Barth’ s”,  όπου στον ιστό , αριστερά  της Αμερικανικής σημαίας ,οπως είθισται, ηταν ανηρτημένη η σημαία των….ΛΟΑΤΚΙ αντί τής Ελληνικής!!!!!
Και εδώ αρχίζη η ΤΡΈΛΛΑ!
Οπως φαίνεται ο “ελπιδοκτόνος” όπως πολλοί τον αποκαλούν είχε ξανά υψώση την σημαία των ΛΟΑΤΚΙ στην θέση της ελληνικής παλαιότερα! Σύμφωνα όμως με ενυπόγραφο κείμενο της 12 Ιουνίου 2023 , το ξανάκανε αναρτώντας αυτή τη φορά μια ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ αυτης της “σημαίας” με πολύ περισσότερους συμβολισμούς..
(υπάρχουν φωτογραφίες και με τις δύο, θα ασχοληθώ σύντομα με αυτούς )!
Συγχρόνως, όπως λέγεται ,ηρνείτο να υψώση την Αμερικανική και την Ελληνική σημαία στον ναό του Αγιου Νικολάου που δημιουργήθηκε στο “ground zero”.
 Απορίες!!!
 Μετά καί το πρόσφατο κατόρθωμα του ελπιδοκτόνου ,σε ναό της αττικής , σε στενή συνεργασία με ομοφυλόφιλους , διερωτώμαι!
1/ Η ορθοδοξος εκκλησία της Ελλαδος ΔΕΝ ΑΝΤΙΤΊΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑΝ;;;;;;;;;
Μήπως την εγκρίνη;; Πώς δεν βρέθηκε τοσον καιρο ΕΝΑΣ επίσκοπος να του ειπή οτι αυτή η πράξις ισοδυναμει με Βαρύτατην Βλασφημία των Θείων, ασύμβατη με την ιδιότητα του κληρικού γενικώς, με ο τι αυτό συνεπάγεται!,;;
2/Καποια απο τις πολλές οργανωσεις της Αμερικής τον απεδοκίμασε δημόσια;;;
3/ Η Εκκλησία της Ελλάδος αντέδρασε;;; (τί είπα τώρα…)
4/ Το Ελληνικό Κράτος
( ποιό;;;;;)δέχεται να αντικαθίσταται η Ελληνική Σημαία απο αυτο το κατασκεύασμα;;
Καποιος πού δεν γνωρίζη την Ελληνικη Σημαία θα μπορούσε να υποθέση οτι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ !!
Ναί ! ειναι γνωστό οτι προγραμματίζεται , σαν ενα τελειωτικό χτύπημα στο Ελληνικό Εθνος , η αλλαγη της σημαίας , αλλα δεν εχη γίνη ακομα!
Ας περιμένουμε τις εξελίξεις……
Γ/ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ  ! ΘΑ ΑΝΤΕΞΗ;;
Μετά τον Σαρκοζί οι γάλλοι εξέλεγαν στήν προεδρία και στη βουλή , θιασώτες της παγκοσμιοποίησης της ανοικτής κοινωνίας κλπ , κατέληξαν λοιπόν να ξανα εκλέξουν έναν τέως (;) υπάλληλο γνωστών τραπεζιτών ..
Τελικά άφησαν να μπούν στο έδαφός τους σε τεράστιους αριθμούς , όχι απλά άραβες με τους οποίους συγχρωτίζονται απο μακρού και τους ξέρουν , αλλά αφρικανούς απο διάφορες αλληλοσπαρασσόμενες εθνότητες , στις οποίες οι φυλετικές εχθρότητες υπερκαλύπτουν την συνοχή που θα μπορούσε να προκαλέση η κοινή μουσουλμανική τους θρησκεία!!
Εξαιρούνται βέβαια οι κάτοικοι της παλαιότερα λεγομένης “Γαλλικής Αφρικής ” που είναι κατά μεγίστη πλειοψηφία καθολικοί και ουδεμίαν πολιτιστικήν σχέση έχουν με τούς υπόλοιπους….
Κατέληξαν λοιπόν να έχουν να αντιμετωπίσουν ΗΔΗ αλληλοσπαρασσόμενες ομάδες , πού ευκαιρία ζητουν να ξεσηκωθούν εναντίον εκείνων που τους δέχθηκαν στο έδαφός τους και είναι εύκολο να χειραγωγηθούν απο όποιον θέλη την αποσταθεροποίηση της Γαλλίας!!!
Οποιοσδήποτε διαθέτη διανόηση πάνω απο …πρόβατο , δεν μπορή νά δεχθή ότι όλες αυτές οι ταραχές που πλέον ισοδυναμούν με ανοιχτή επανάσταση , πλήρως συχρονισμένες να ξεκινανε συγχρόνως σε τόσες πόλεις , μπορή να είναι αυθόρμητες!!!
Ναί !! οι Γάλλοι είναι βίαιος λαός , αλλα εδώ ΔΕΝ ξεσηκώνονταΙ οι Γαλλοι αλλα οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!!
Πήγα στη Γαλλία σε ηλικία 16 χρόνων και ήδη γνώριζα ΑΠΤΑΙΣΤΑ την γλώσσα και τέλεια το πολιτισμικό τους υπόβαθρο!! Γι αυτό μιλάω με τόση βεβαιότητα!!
Το σύνταγμα της 5ης Δημοκρατίας του 1958 , δίνη την δυνατότητα να σταματήσουν αμέσως οι ταραχές και να διορθωθούν ολα τα λάθη…
Θα το χρησιμοποιήσουν σωστά ;;;
ή ο μεγάλος βοσκός εχη αποφασίση το τέλος ΚΑΙ της Γαλλίας;;;;
Και εδώ , περιμένουμε τίς εξελίξεις….
Δ/ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΆΝ ΤΊ ΚΑΝΟΥΜΕ;;
Δυστυχώς το κοπάδι , που ήδη περιέγραψα, θα ακολουθήση κατά το μεγαλύτερο μέρος την τραγική του μοίρα !!
ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟΙ , ΔΥΝΑΜΏΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΎΜΕ ΣΥΝΕΧΏΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ !!!
ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΨΥΧΉ ΞΥΠΝΉΣΗ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΏ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ!!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Exit mobile version