Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής

Ο Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής

“Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις” σύμφωνα με την γνωστή φράση. Έτσι πολλοί κατά καιρούς δηλώνουν εθνικιστές, όταν αυτό “πουλάει”, όπως δηλώνουν και δημοκράτες. Επειδή όλοι ασχολούνται με την “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ” επειδή ένα σχεδόν 15% των Ελλήνων (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ!) ψήφισαν κόμματα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ “ακροδεξιά” ωφείλουμε κάποιες διευκρινίσεις:

Α) Όποιος μιλάει για “Συνταγματικό πατριωτισμό” δεν είναι ούτε Εθνικιστής, ούτε Πατριώτης. Στον “Συνταγματικό πατριωτισμό” μπορεί να πιστεύουν μόνον οι πολίτες πολυεθνικών κρατών όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς κλπ.

Β) Όποιος μιλάει για φιλελευθερισμό δεν μπορεί να είναι ούτε πατριώτης, ούτε εθνικιστής γιατί ο φιλελευθερισμός θεωρεί και είναι εμπόδιό του τα Έθνη και οι Πατρίδες.

Γ) Όποιος βάζει πάνω από την Πατρίδα και την Φυλή τον “ανθρωπισμό” του κοινωνικής ή θρησκευτικής προελεύσεως δεν μπορεί να είναι Εθνικιστής.

Δ) Ο Λαϊκός Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής είναι Αντικαπιταλιστικός και πιστεύει στο “ΟΜΑΙΜΟΝ” του Ηροδότου και στο “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”.

Υ.Γ.: Όσο για κάποιους, οι οποίοι με θράσος μιλούν για “Νέες Χρυσές Αυγές” όταν γεμίσουν τις λεωφόρους με φάλαγγες χιλιάδων Εθνικιστών ας μιλήσουν. Τώρα σιωπή… 

Exit mobile version