Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ορκωμοσία Βουλής: Όταν οι “ακροδεξιοί” δεν έκαναν αυτό που έκανε ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή 

Ορκωμοσία Βουλής: Όταν οι “ακροδεξιοί” δεν έκαναν αυτό που έκανε ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή 

Μέγα θέμα είχε προκύψει όταν κατόπιν εντολής του τότε Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι βουλευτές του Εθνικιστικού Κόμματος δεν σηκώθηκαν όρθιοι εις ένδειξιν… σεβασμού για τους μουσουλμάνους βουλευτές, αφού αυτοί, ως γνωστόν δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι υπάρχει “τουρκική” μειονότητα στην Θράκη. Σε αντίθεση με αυτό που έκαναν οι Χρυσαυγίτες, οι βουλευτές των “Σπαρτιατών”, του Βελόπουλου και της “Νίκης”, κάθισαν με σεβασμό σε στάση προσοχής στην ορκωμοσία στο κοράνι. Τα συμπεράσματα δικά σας. Σας παραθέτουμε σχετικά δημοσιεύματα εκείνης της εποχής:  

“Δεν σηκώθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην ορκωμοσία τριών μουσουλμάνων Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Αχμέτ Χατζηοσμάν έδωσαν όρκο στο Κοράνι

Για μία ακόμη φορά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν σηκώθηκαν όταν ο Γιάννης Τραγάκης ως αντιπρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους τρεις μουσουλμάνους βουλευτές, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, να ορκιστούν στο Κοράνι.

Το ίδιο είχαν κάνει και στην προηγούμενη ορκωμοσία …”

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/375694/den-sikothikan-oi-vouleutes-tis-hrusis-augis-stin-orkomosia-trion 

Newsbomb: Πρώτο θέμα στην Τουρκία η Χρυσή Αυγή και οι Μουσουλμάνοι βουλευτές- Να πως είδαν οι Τούρκοι την Χρυσή Αυγή κατά την ορκωμοσία.

“Η Aksam στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Η ρατσιστική Χρυσή Αυγή δεν σηκώθηκε όρθια κατά την ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» γράφει ότι τα νέα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου ορκίστηκαν χθες και ανέλαβαν καθήκοντα.

Τα μέλη του Κοινοβουλίου ορκίστηκαν ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου βάζοντας το χέρι τους στο Ευαγγέλιο. Οι τρεις «τούρκοι» βουλευτές, οι Χουσεΐν Ζειμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν από το ΠΑΣΟΚ ορκίστηκαν βάζοντας το χέρι τους στο Κοράνι. Ενώ όλοι σηκώθηκαν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν καθιστοί διαμαρτυρόμενοι για το ότι τρεις βουλευτές της μειονότητας μπήκαν στο Κοινοβούλιο.”

Exit mobile version