Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πως άφησαν εκτός βουλής την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 2019

Πως άφησαν εκτός βουλής την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 2019

Στις τελευταίες εκλογές η Ζωή Κωνσταντοπούλου με το κόμμα της Πλεύση Ελευθερίας πήρε 3,17% με ψήφους 165.210 και εξέλεξε οκτώ βουλευτές. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον Ιούλιο του 2019 έχοντας εντός των τειχών προδότες και Ιούδες, οι οποίοι δεν άργησαν να φανούν, πήρε 2,93% και ψήφους 165,620 και έμεινε εκτός βουλής, ενώ πήρε περισσότερους ψήφους από όσους πήρε τώρα το κόμμα της Κωνσταντοπούλου. Γιατί και πως συνέβη αυτό; Το γιατί είναι γνωστό. Όλα τα κόμματα της βουλής και οι αφέντες της ξενοκρατίας σε αυτόν τον τόπο δεν ήθελαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το πως το έχει πει η ίδια η κα. Κωνσταντοπούλου με δηλώσεις της που είχαμε δημοσιεύσει προ ημερών και σας παραθέτουμε το σχετικό άρθρο:

Καταγγελία Ζωής Κωνσταντοπούλου για την νοθεία που έγινε στις εκλογές του Ιουλίου του 2019

Πως άφησαν έξω από την Βουλή την Χρυσή Αυγή με 2,93%!

Στον τηλεοπτικό σταθμό Open και συγκεκριμένα στην πολιτική εκπομπή των κ.κ. Καμπουράκη και Στάθη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” κατήγγειλε (στο 15ο λεπτό του βίντεο)  ευθέως την singular logic ότι πραγματοποίησε νοθεία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Συγκεκριμένα είπε στους δημοσιογράφους ότι τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα που την άφησαν να ελέγξει, γιατί δεν την άφησαν σε όλα, είχαν διαφορές από τα αποτελέσματα που έδινε η singular logic. Την ίδια διαπίστωση είχαν κάνει και μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε έλεγχο στα Πρωτοδικεία του Ναυπλίου, των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και πολλών νομών της Μακεδονίας. Μάλιστα είχε παρατηρηθεί ότι πολλά “άκυρα” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχαν μέσα στον φάκελο εκτός από το ψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το ψηφοδέλτιο ενός άλλου κόμματος… Ο λόγος προφανής. Αυτοί που έκαναν την καλπονοθεία έπαιρναν τον άδειο φάκελο και έβαζαν μέσα ψηφοδέλτιο του κόμματός τους.

Το πλέον σοβαρό, στην καταγγελία της κ. Κωνσταντοπούλου ήταν η αναφορά της ότι η singular logic παρουσίασε μεγαλύτερο αριθμό ψηφισάντων από αυτών οι οποίοι πραγματικά ψήφισαν! Αυτό πολύ απλά οδήγησε στην άνοδο σε αριθμό ψήφων του ορίου του 3%, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν σαφώς μικρότερο.”

Αυτή τη φορά μετά την καταγγελία της κας. Κωνσταντοπούλου, φαίνεται πως δεν προχώρησαν στις γνωστές μεθόδους γιατί τους έπιασαν στα πράσα…

Exit mobile version