Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστές περιπολούν στις πόλεις της Γαλλίας.

Περισσότερα από 5000 καμμένα αυτοκίνητα, 10.000 φωτιές, 1000 δημόσια και ιδιωτικά κτίρια πυρπολήθηκαν ή λεηλατήθηκαν, 250 επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα και περίπου 700 αστυνομικοί τραυματίες. Η Γαλλία βρίσκεται πραγματικά σε μία πρωτοφανή αναταραχή, το Παρίσι καίγεται.

Σε πολλές πόλεις όμως της Γαλλίας οι Εθνικιστές αποφάσισαν να αντισταθούν στην αναρχία, έτσι πολλές ομάδες περιπολούν σε πόλεις της Γαλλίας και όπως είπε συγκεκριμένος παράγοντας το “Κόμμα της τάξης” προελαύνει. Δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ιταλική ρεπούμπλικα ο Γάλλος πολιτικός επιστήμονας κοινωνιολόγος και ιστορικός Μαρκ Λάζαρ: “Το μόνο κόμμα που μπορεί να ωφεληθεί από όλη αυτή την κατάσταση είναι ένα κόμμα εθνικιστικό”. Οι Εθνικιστές ζητούν την επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης ώστε να επανέλθει η τάξη και ομάδες Εθνικιστών περιπολούν στα περίχωρα αρκετών πόλεων με αποστολή την τιμωρία των ξένων κακοποιών και την προστασία των Γάλλων πολιτών και των καταστημάτων με στρατιωτικό βηματισμό και με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά.

Εθνικιστικές περίπολοι αναφέρθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν στο Παρίσι, στην Λυών, στη Μασσαλία, στο Σαμπερί και στο Φλοριάν και σε πολλές άλλες πόλεις της Γαλλίας, φωνάζοντας το σύνθημα “μπλε, άσπρο κόκκινο”, που είναι τα χρώματα της Γαλλικής Σημαίας και ακόμη “η Γαλλία στους Γάλλους” και “Γάλλοι ξυπνήστε εδώ είναι το σπίτι σας”.

Οι Γάλλοι Εθνικιστές ξεσηκώνονται. Ένα νέο κίνημα δημιουργείται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αλήθεια στην Ελλάδα με τους ψευτο-ακροδεξιούς, που το σύστημα και τα κανάλια ανέδειξαν στην πολιτική ζωή της χώρας εξοντώνοντας πολιτικά την Χρυση Αυγή, ποιοι θα αντισταθούν εάν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες βγουν στους δρόμους και αρχίζουν να καίνε τα πάντα;

Exit mobile version