Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 Εθνικισμός και το μέλλον 

 Εθνικισμός και το μέλλον 

“ΤΑ ΝΕΑ”: Καθηγήτρια συγκριτικής πολιτικής του Πανεπιστημίου του Γιορκ Δάφνη Χαλικιοπούλου:

“Οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν … Αυτή την στιγμή υπάρχει διάσπαση της ακροδεξιάς ψήφου σε διάφορα κόμματα, όχι όπως την προηγούμενη δεκαετία που στιγματίστηκε από το 7% έως 8% της Χρυσής Αυγής”.

Παρακολουθώ τον αγώνα της Χρυσής Αυγής σαν απλός πολιτικός στρατιώτης εδώ και δεκαετίες. Μεγάλωσα με την Χρυσή Αυγή. Η καθηγήτρια του Γιόρκ τα λέει όλα. Γλύτωσαν από το στίγμα του 7% έως 8% της Χρυσής Αυγής και διέσπασαν τον εθνικιστικό χώρο με συνένοχους κάτι ανθρωπάκια γεμάτα φθόνο και μικροπρέπεια που δεν έλεγαν λέξη μέχρι τον Ιούλιο του 2019, αλλά χειροκροτούσαν και φώναζαν ζήτω και τώρα τέσσερα χρόνια μετά βγάζουν μίσος και χολή εναντίον αυτού, ο οποίος ίδρυσε και έστησε την Χρυσή Αυγή αγωνιζόμενος επί σαράντα χρόνια με όλο το αίμα της καρδιάς του, δίνοντας όλη του την ζωή σε αυτήν την υπόθεση και ο οποίος και παραλίγο να χάσει την ζωή του μέσα στην φυλακή.

Για όλα λένε φταίει ο Μιχαλολιάκος και κατέστρεψε τον Εθνικισμό… Ποιον εθνικισμό; Αυτόν που δεν υπήρχε πριν τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή; Και όσο για αυτούς που εμφανίζονται σήμερα ως επιτυχημένοι, εγώ που αγωνίζομαι από μικρό παιδί για την Χρυσηή Αυγή και παραμένω πιστός σε αυτήν, θα τους δούμε στα χρόνια που έρχονται. Το μόνο που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι να μυξοκλαίνε ότι δεν είναι φασίστες και πιστεύουν στην καλή δημοκρατία. Και τι να πει κανείς για κάποιους μικροαπατεώνες, ή για κάποια άτομα ψυχασθενή, που έβαζαν τους άλλους να κάνουν βήμα και φανταζόντουσαν τον εαυτό τους Στρατηγό;!… Σε όλους αυτούς τώρα φταίει ο Μιχαλολιάκος. Δεν είναι αφύσικο και ούτε πρωτοφανές έτσι συμβαίνει πάντα στις νίκες χειροκροτούσαν και παίρναν τους μισθούς τους άλλοι σαν υπάλληλοι, άλλοι σαν βουλευτές, άλλοι σαν συνεργάτες. Μετά τον Ιούλιο του 2019, που η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στην βουλή ακολουθούν τον κανόνα: no money – no honey.

Ενας αμετανόητος Xρυσαυγίτης

Exit mobile version