Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραπληροφόρηση της Realnews κατά της Χρυσής Αυγής 

Παραπληροφόρηση της Realnews κατά της Χρυσής Αυγής 

Ένα ολόκληρο Σύστημα εξαπάτησε ένα μεγάλο μέρος του Λαού, ο οποίος πίστεψε ότι ψηφίζοντας το κόμμα “Σπαρτιάτες”, του πολιτευτή του Λεβέντη, Στίγκα, ψήφιζε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Την ίδια ώρα κανένα κανάλι, καμία φυλλάδα δεν δημοσίευε τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην οποία με νόμο απαγόρευσαν να συμμετέχει στις εκλογές. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από το Κυριακάτικο δημοσίευμα της καταχρεομένης φυλλάδας του Χατζηνικολάου:

Αχυράνθρωποι των ναζιστών: Τα συγκοινωνούντα δοχεία και οι υπόγειες σχέσεις Χρυσής Αυγής και «Σπαρτιατών» ΠΗΓΗ: Realnews

“ … Kατέβασαν ψηφοδέλτια τα οποία απαρτίστηκαν από ανθρώπους με λευκό ποινικό μητρώο και οι οποίοι δεν είχαν κατηγορηθεί ποτέ για συμμετοχή στις εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, δεν αποτελεί μυστικό ότι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι ήταν καθ’ όλα ενεργοί κατά την περίοδο που το ναζιστικό κόμμα είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Για την ακρίβεια, αρκετοί από τους υποψηφίους των «Σπαρτιατών» ήταν ενταγμένοι στις τοπικές οργανώσεις που είχαν δημιουργήσει ανά την Ελλάδα οι χρυσαυγίτες. Επίσης, ονόματα άλλων υποψηφίων είχαν εμφανιστεί στα κατά τόπους ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής, του σχήματος με το οποίο η Χρυσή Αυγή κατήλθε σε εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ωστόσο, στο δυναμικό των «Σπαρτιατών» περιλαμβάνονται και άνθρωποι που ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε εγκρίνει ώστε να τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.”

Φυσικά και δεν είχαν σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που υπάρχει, οι κύριοι αυτοί, για τον βίο και την πολιτεία κάποιων εξ αυτών θα γράψουμε εν καιρώ και ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Εθνικισμό! 

Παίχτηκε ένα βρόμικο παιχνίδι εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την οποία έλεγαν δεξιά και αριστερά ότι “τέλειωσε” και έχοντας κλέψει τους τηλεφωνικούς καταλόγους μελών και φίλων της, διέδιδαν ότι εκπροσωπούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Βέβαια τώρα προς το κράτος κάνουν τις “παρθένες” και λένε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους “νεοναζί και του χρυσαυγίτες”.

Πλήρως αναληθές ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους πολιτευτές των “Σπαρτιατών”, αφού οι περισσότεροι από αυτούς ήταν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ενεργοί νεοδημοκράτες. Μία μόνο περίπτωση υπάρχει και αυτή ασήμαντη. Μεγάλο ψέμα, λοιπόν, ότι οι “Σπαρτιάτες” είναι η νέα “χρυσή αυγή” και μη ξεχνάτε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκίνησε με σχεδόν μισό εκατομμύριο ψήφους διπλάσιους από αυτούς του Στίγκα και έχοντας στις εκλογές απέναντί της στον ίδιο χώρο τον Καρατζαφέρη με σχεδόν 3% το 2012 και τον Καμένο με 11%! 

Exit mobile version