Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “Καθημερινή” ανακάλυψε τους “επίγονους” της Χρυσής Αυγής!

Η “Καθημερινή” ανακάλυψε τους “επίγονους” της Χρυσής Αυγής!

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή” την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, στο οποίο αναγράφεται: “Ασπρόπυργος – Εκεί όπου οι “Σπαρτιάτες” πήραν 12,5%, όπου οι επίγονοι της Χρυσής Αυγής πέτυχαν την υψηλότερη εκλογική τους επίδοση στην Επικράτεια”.

Φτάσαμε στο σημείο μία φυλλάδα απόλυτα εχθρική στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να επιβάλει ποιοι είναι οι “επίγονοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτό την στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχει σαν νόμιμο κόμμα, με Κεντρική Επιτροπή και Διοικούσα Επιτροπή και γραφεία και ιστοσελίδα, αλλά για αυτά δεν έχει γράψει λέξη εδώ και δυο χρόνια η “Καθημερινή” γιατί την βολεύει να υπάρχουν οι “επίγονοι”, όντας ακίνδυνοι για το Σύστημα και εντελώς ξένοι προς τις Ιδέες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Το επιχείρημά τους περί “επιγόνων και διαδοχής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” είναι ότι μόνον δύο από τους 25 περίπου που υπήρξαν βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και οι οποίοι αποχώρησαν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια ενίσχυσαν κάποιο κόμμα για τους δικούς τους λόγους ένα κόμμα γυρολόγων της πολιτικής αποτυχημένων πολιτευτών του Καρατζαφέρη, του Βελόπουλου και του Λεβέντη. Παραλείπουν να πουν ότι σύμφωνα με τις πολιτικές έρευνες οι “Σπαρτιάτες” πήραν τους περισσότερους ψήφους από “Ελληνική Λύση” και Νέα Δημοκρατία επίσης παραλείπουν να πουν ότι προβλήθηκαν ιδιαίτερα ακριβώς επειδή ήταν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόσο στα κανάλια όσο και στο διαδίκτυο όπου επιμελώς θάφτηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν μας λένε τι θα έπαιρναν όλοι αυτοί και στον Ασπρόπυργο εάν υπήρχε ψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που απαγόρευσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να υπάρχει, ενώ επέτρεψε να υπάρχουν κάποιοι άλλοι παραβιάζοντας τον ίδιο τον νόμο που η Ν.Δ. είχε ψηφίσει. Επίσης στον Ασπρόπυργο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε λάβει 17% και όχι 12,5% και μη ξεχνάτε ότι πήρε όχι 240.000 ψήφους, που θέλουν να τους σέβονται για αυτούς εν ονόματι της… δημοκρατίας, αλλά 440.000 ψήφους τον Μάιο του ’12, σχεδόν διπλάσιους και όλα αυτά με μία μεγάλη απάτη που στήθηκε από εταιρείες δημοσκοπήσεων, κανάλια και φυλλάδες ότι δεν υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που όμως αυτούς τους 440.000 ψήφους της Χρυσής Αυγής ποτέ δεν τους σεβάστηκαν. 

Υ.Γ.: Ιδιαίτερη σημασία έχει να τονιστεί ότι ένας από τους “επιγόνους” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βουλευτής των “Σπαρτιατών” έγραφε το 2013 ότι έπρεπε να τεθεί εκτός νόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να μην υπάρχουν βιαιότητες και επεισόδια.. 

Exit mobile version