Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ουγγαρία και η Πολωνία έχουν πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, η Ελλάδα της Ν.Δ. όχι!

Η Ουγγαρία και η Πολωνία έχουν πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, η Ελλάδα της Ν.Δ. όχι!

Πολωνία και Ουγγαρία, που θεωρείται ότι έχουν ακροδεξιές κυβερνήσεις, άσκησαν βέτο και δεν δέχονται την αρχή της αλληλεγγύης και την υποχρέωση όλων των χωρών μελών να δέχονται μετεγκαταστάσεις λαθρομεταναστών από τις χώρες υποδοχής.

Γιατί αλήθεια να ασκούν βέτο η Πολωνία και η Ουγγαρία και όχι η Ιταλία, της ψευτοφασίστριας Μελόνι, την οποία έχει αποδεχθεί θαυμάσια το Σύστημα ή η Ελλάδα του δήθεν δεξιού Μητσοτάκη, που έφτιαχνε προεκλογικά φράγματα στον Έβρο; Και τι σημαίνει αυτό “χώρες υποδοχής” λαθρομεταναστών; Γιατί να δεχόμαστε αυτόν τον όρο και να μην απαιτούμε όταν έχουμε ήδη δύο εκατομμύρια Αφρικάνους και Ασιάτες στην Ελλάδα να γίνει η Ευρώπη ένα φρούριο χωρίς χώρες υποδοχής μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα;

“Είναι πολλά τα λεφτά Άρη”, έλεγε σε παλαιά ασπρόμαυρη ελληνική ταινία ο “κακός” Σπύρος Καλογήρου στο παλληκάρι Νίκο Κούρκουλο, που ήθελε να μαχαιρώσει. Είναι πολλά τα λεφτά, που παίρνει το ψευτορωμαίικο για τους λαθρομετανάστες και πολλά τα λαμόγια, που τα μοιράζονται με κάτι κατασκευές της πλάκας, που ονομάζουν καταυλισμούς και κάποια catering της συμφοράς, που κάποιοι έχουνε γίνει πάμπλουτοι τα τελευταία χρόνια! 

Θυμηθείτε επίσης τα μεγάλα και παχιά λόγια της Ν.Δ. ότι θα κάνει έλεγχο στις ΜΚΟ. Δεν έκανε τίποτε και για τον λόγο ότι σε πολλές απ’ αυτές τα κονομάνε χοντρά αρκετά παιδιά της γαλάζιας γενιάς και βεβαίως γιατί πίσω απ’ αυτές είναι ο μπαμπάς του αντιρατσισμού και μπαμπάς των φιλελευθέρων και των ορφανών του Σημίτη, ο Τζωρτζ Σόρος. Και μη ξεχνάτε ότι κοντά σε όλους αυτούς και οι δήθεν “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έλεγε “Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι” και των ψευτοδιαδόχων που μιλάνε για Έλληνες(;) “Ασχέτως χρώματος, καταγωγής, πίστεως και ταυτότητος”… (δήλωση Χάρη Κατσιβαρδά).

Exit mobile version