Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστές στα 2023

Εθνικιστές στα 2023

Ξεκαθαρίζουμε πως πολιτική με ευκαιρία το τέλος των εκλογών δεν είναι η ψηφοθηρία με κάθε είδους ψεύδος και αγυρτεία. Η Πατρίδα μας έχει σοβαρά προβλήματα και υπάρχει χώρος και καθήκον για αγώνες εθνικούς, αγώνες που επί δεκαετίες διεξήγαγε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχοντας απέναντί της το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο. 

Αφήνουμε κατά μέρος όλους αυτούς τους ποταπούς, που σερνόντουσαν γύρω από τα κόμματα της εξουσίας και σήμερα εκμεταλλευόμενοι το πολιτικό κενό, που δημιούργησαν μαζί Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ με την ανελέητη δίωξη, την άδικη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και βλέπουμε να διεξάγονται σκυλοκαυγάδες στο διαδίκτυο μεταξύ των δύο εκ των τριών δήθεν “ακροδεξιών” κομμάτων για το ποιος είναι περισσότερο πατριώτης. H περίπτωσή τους μας θυμίζει την παροιμία “δύο γαϊδάροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα”, όπου ξένος αχυρώνας είναι ο Εθνικισμός με τον οποίο δεν έχουν καμία σχέση ούτε ο Στίγκας, που αγαπάει τον Σαμαρά που μας έβαλε φυλακή, ούτε ο Βελόπουλος που δήλωσε υποταγή στον Σαμαρά το 2015. Οι ηγέτες και των δύο έχουν θητεύσει σε ένα από τα κόμματα του πρώτου Μνημονίου, ήταν και οι δύο στο κόμμα του Καρατζαφέρη. Από εκεί και πέρα ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αφού ο Βελόπουλος ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, πήγε μετά στο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη, ενώ ήταν και στέλεχος του Καραμπέρη ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος Καραμπέρης κατηγορήθηκε για τοκογλυφία. Στην συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του Σαμαρά όταν ο Σαμαράς μας είχε φυλακή και ήθελε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, αλλά όταν ακούστηκε το όνομά του στην Νέα Δημοκρατία σχετικά τους σηκώθηκαν οι τρίχες, οπότε με ελαφρά βηματάκια αποχώρησε. Έκανε τότε ένα κόμμα με όπλο τις κηραλοιφές ενοικιάζοντας τηλεοπτικές εκπομπές σε όλα τα κανάλια της επαρχίας, δίνοντας την υπόσχεση στην Νέα Δημοκρατία ότι θα κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τέσσερα κόμματα μετρά λοιπόν ο Βελόπουλος, εκ των οποίων τα τρία μνημονιακά. 

Δεν ήταν όμως ένας ο Ιούδας, αλλά πολλοί κατά κανόνα αποτυχημένοι πολιτευτές στο παρελθόν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι εξαπάτησαν χιλιάδες Έλληνες πατριώτες, λέγοντάς τους ότι ψηφίζοντας το κόμμα του Στίγκα, ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Δεν είναι ότι πούλησαν μόνο το κόμμα στο οποίο ανήκαν, αλλά είναι ένοχοι γιατί πρόδωσαν μια ολόκληρη Ιδέα τον Εθνικισμό για κάποιους τυχοδιώκτες, που σήμερα αρνούνται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την Ιστορία της.

Ο έτερος Καππαδόκης από την Βοιωτία, όπου είναι εξαιρετικά δημοφιλής και έλαβε 35 ψήφους στις εκλογές, έλαβε προίκα πολλές χιλιάδες εξαπατημένων ψηφοφόρων που νόμιζαν ότι ψηφίζουν εθνικιστικά και σήμερα καμαρώνει στην βουλή. Αυτός ξεκίνησε από την Νέα Δημοκρατία. Ήταν το ’93 με την ΠΟΛ.ΑΝ. του Σαμαρά, πέρασε από τον Καρατζαφέρη όπου δέχθηκε επίθεση από αριστερούς όταν κρατούσε τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. στο Περιστέρι, μετά ίδρυσε ένα σύλλογο με την ονομασία “Σπαρτιάτες” και εν συνεχεία βρέθηκε με το κόμμα “Ρίζες” του Καπερνάρου και γυρνώντας τα κόμματα το 2019 κατέληξε να πολιτευτεί με τον Λεβέντη με την “Ένωση Κεντρώων” .

Εάν ρωτήσετε ποιες είναι οι πολιτικές θέσεις και η Ιδεολογία και των δύο αυτών κομμάτων θα εισπράξετε αμπελοφιλοσοφίες και τίποτε συγκεκριμένο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όσους δεν το ξέρουν, έχει εκδώσει σχεδόν εκατό βιβλία, περισσότερα από χίλια φύλλα εφημερίδος και 200 τεύχη περιοδικών με Ιδεολογικό περιεχόμενο για την Φυλή, το Έθνος, την Παράδοση, την Οικολογία, την Τέχνη. 

Πρόσφατα διαβάσαμε μία δήλωση και των δύο ψευτοεθνικιστικών κομμάτων ότι είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενώ παριστάνουν δήθεν τους φιλορώσους, για τα μάτια του κόσμου, είναι δεδομένο ότι προσπαθούν να αναπτύξουν σχέσεις με το αμερικανόδουλο κατεστημένο. 

Οι Εθνικιστές του 2023 όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα έχουν μόνο έναν δρόμο την επιστροφή της Ελλάδος σε ένα εθνικό κράτος, την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και βεβαίως όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν ούτε με την Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε όταν μετατρέπεις ολόκληρη την Ελλάδα σε αμερικανική βάση. 

Exit mobile version