Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας εξαπάτησαν οι αμερικάνοι και δίνουν F-16 στην Τουρκία Σφυρίζει κλέφτικα ο “φιλέλληνας” Μενέντεζ

Μας εξαπάτησαν οι αμερικάνοι και δίνουν F-16 στην Τουρκία

Σφυρίζει κλέφτικα ο “φιλέλληνας” Μενέντεζ

Μας είχαν τρελάνει με τον Μενέντεζ ότι είναι μεγάλος “φιλέλληνας” και ότι θα ασκήσει βέτο και δεν θα πάρει η Τουρκία F-16. Όλα άλλαξαν και διαψεύστηκαν πανηγυρικά οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, οι ρουφιάνοι της πρεσβείας της Βασ. Σοφίας, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους και παραπληροφορούν τον Ελληνικό λαό. 

Στην Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν αποφάσισε να εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, μία απόλυτα εχθρική ενέργεια κατά της Ρωσσίας, που μας λένε τα αμερικανόδουλα ανθρωπάκια ότι είναι φίλος με τον Πούτιν, και έτσι ο αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με την Τουρκία για την ενίσχυση της αμυντικής της δυνατότητας και αυτό αναφερόταν συγκεκριμένα στην προμήθεια F-16 με τα οποία ως γνωστόν η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα.

Από πλευράς του Κογκρέσου που δήθεν θα εμπόδιζε τον Μπάιντεν να δώσει F-16 στην Τουρκία ανέφεραν αμέσως ότι ο Λευκός Οίκος ήλθε πιο κοντά στις προϋποθέσεις που θέτουμε για  να επιτρέψουμε μία τέτοια πώληση. Μάλιστα, ο περιβόητος Μενέντεζ είπε ότι το Κογκρέσο θα διασφαλίσει πως η Ελλάδα θα είναι ισχυρή. Ναι όπως έκανε το 1974 όταν ο Αττίλας εισέβαλε στην Κύπρο και μας πούλησαν, όπως εγκατέλειψαν τους Ιρακινούς σύμμαχούς τους και τους Αφγανούς και τους Νοτιοβιετναμέζους…

Τα δώσανε όλα ο Τσίπρας πρώτα (τα είπε πρόσφατα ο Καμένος) και στην συνέχεια ο Μητσοτάκης και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μία απέραντη αμερικανική βάση με αντάλλαγμα κανένα και όχι μόνον, μας έβαλαν στο εχθρικό στρατόπεδο της Ρωσσίας με το έτσι θέλω.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπερασπιζόμενη τα εθνικά συμφέροντα της χώρας πιστεύει ότι η Ελλάδα με αυτό το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο ακολουθεί μία ολέθρια εξωτερική πολιτική, η οποία τελικά είναι εις βάρος του Έθνους. 

Exit mobile version