Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Βιολογικό  Όπλο Covid-19 – Μέρος Α΄ 

 

Σύμφωνα με τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα από την Covid-19 και 1 δισεκατομμύριο βρέθηκαν «θετικοί» στον κορωνοϊό.  Εκατοντάδες χιλιάδες επίσης είναι τα θύματα της πανδημίας που έχασαν τη ζωή τους από μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, εμφράγματα, εγκεφαλικά, καρκίνους και άλλες παρενέργειες της νόσου και των εμβολίων, στερήσεις ιατρικής πρόσβασης, αναβολές ιατρικών εξετάσεων, αυτοκτονίες λόγω των αυστηρών lockdown κ.λπ. 

Όλο και περισσότεροι επιστήμονες σε ολόκληρο τον κόσμο εκφράζουν την βεβαιότητα ότι ο κορωνοϊός  έχει εργαστηριακή προέλευση, έχοντας «ξεφύγει» από τα εργαστήρια στην Γιουχάν της Κίνας. Πολλοί απ’ αυτούς υποστηρίζουν ότι συνάντησαν μεγάλες αντιδράσεις τόσο από μεγάλη μερίδα της επιστημονικής κοινότητας και των ΜΜΕ, όσο και από τις πολιτικές ηγεσίες των χωρών τους όπου κυριαρχεί το ψευδές αφήγημα ότι ο ιός έχει φυσική προέλευση. 

Νεότερα δεδομένα που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν τη διαρροή του κορωνοϊού  από τα εργαστήρια της Γιουχάν. Αυτό που μένει να διερευνηθεί είναι αν διέρρευσε σκόπιμα ή από ατύχημα.

Από τις αναρίθμητες περιπτώσεις επιστημόνων, εμπειρογνωμόνων, δημοσιογράφων  και πολιτικών που υποστηρίζουν την in vitro προέλευση του κορωνοϊού  θα ανεφερθώ στις παρακάτω:

O πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ ήταν από τους πρώτους που είχε κατηγορήσει την Κίνα για τη διαρροή του κορωνοϊού από το εργαστήριο της Γιουχάν, για απόκρυψη πληροφοριών, για ολιγωρία, καθώς για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία ενώ δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο ο ιός SARS-CoV-2 να είχε διαρρεύσει σκοπίμως.

O πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο τον Ιανουάριο του 2021  αποκάλυψε μυστικές πληροφορίες από την Κοινότητα Πληροφορίων των ΗΠΑ, οι οποίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν πως ο κορωνοϊός διέρρευσε από τα εργαστήρια Ιολογίας της Γιουχάν.

Ο Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα υγείας, αποκάλυψε πριν λίγα χρόνια ότι το Ινστιτούτο του (το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων) χρηματοδότησε με 600.000 δολάρια το Εργαστήριο Ιολογίας της Γιουχάν σε μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο. 

Να θυμίσουμε ότι πριν 2 περίπου χρόνια, ο γερουσιαστής και ιατρός Rand Paul (Randal Howard Paul)  κατηγόρησε τον A. Fauci ότι χρηματοδότησε έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι διεξάγονταν και άλλα πειράματα από επιστήμονες οι οποίοι πειραματίζονταν με επικίνδυνους ιούς που έχουν θνησιμότητα μεταξύ 15 και 50%  και θα  μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο Φάουτσι, έχει κατηγορηθεί επίσης ότι δαπάνησε πολλά εκατομμύρια δολάρια για χρηματοδότηση πειραμάτων σε σκύλους, πιθήκους, ακόμη και ανθρώπους. 

Αρχικά ο A. Fauci, είχε επικρίνει την Κίνα για τη διαρροή του κορωνοϊού και είχε ζητήσει από Κινέζους αξιωματούχους να δημοσιοποιήσουν τους ιατρικούς φακέλους του προσωπικού του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γιουχάν. Ζητήθηκαν επίσης δείγματα νυχτερίδων και ιών του εργαστηρίου καθώς και ηλεκτρονικά αρχεία από υπολογιστές και σκληρούς δίσκους. Οι Κινέζοι αξιωματούχοι, ωστόσο, δεν ικανοποίησαν τα αιτήματά του αυτά, επιμένοντας πως ο ιός προέκυψε με φυσικό τρόπο. 

Λίγο αργότερα, ο Φάουτσι υποστήριζε και διέδιδε ότι ο ιός μεταπήδησε από τα ζώα στον άνθρωπο, κάνοντας στροφή 180 μοιρών από την αρχική του θέση.

Ο Αμερικανός ιολόγος Robert Ray Redfield Jr, σε δηλώσεις του σε Επιτροπή του Κογκρέσου αποκάλυψε ότι ο Covid-19 προήλθε και ξέφυγε από ένα εργαστήριο της Γιουχάν. Να σημειωθεί ότι ο R.R. Redfield Jr υπήρξε διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και διαχειριστής του Οργανισμού για το Μητρώο Τοξικών Ουσιών και Νοσημάτων από το 2018 έως το 2021.

Τον Ιούνιο του 2020, λίγους μήνες μετά την πανδημία Covid-19, κυκλοφόρησε  στα ελληνικά το εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο «Βιολογικός Πόλεμος» (Biowarfare and Terrorism) του Francis A. Boyle. Παρόλο που το βιβλίο γράφτηκε αρκετά χρόνια πριν από το ξέσπασμα της Covid-19, οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό είναι άκρως σημαντικές για τα θέματα που έχουν ανακύψει από την εκδήλωση της πανδημίας. Ο Μπόιλ περιγράφει πώς και γιατί η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε, υποστήριξε και στη συνέχεια επέκτεινε την παράνομη συσσώρευση βιολογικών όπλων. 

Η νέα έκδοση του βιβλίου περιλαμβάνει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Μπόιλ στο Geopolitics and Empire (3/2/2020) με τίτλο «Covid-19:  Ένα νέο επιθετικό όπλο;»
Ο δρ. Φράνσις Μπόιλ στη συνέντευξή του υποστηρίζει:
«Ο Covid-19 είναι ένας βιολογικός παράγοντας που μετατράπηκε σε όπλο μέσω της γενετικής μηχανικής του DNA, διέρρευσε από το εργαστήριο στη Γιουχάν και έχει ενισχυμένες λειτουργικές ιδιότητες που τον κάνουν πιο θανατηφόρο. Νομίζω ότι προσπαθούσαν να κάνουν πολύ πιο θανατηφόρο και πιο μολυσματικό τον SARS[…]
Όπως ανέφερα, πιστεύω ότι στο εργαστήριο στη Γιουχάν έκαναν έρευνες για τον SARS και φοβάμαι ότι ενίσχυσαν τις λειτουργικές ιδιότητές του.»

Μεταξύ άλλων, ο Μπόιλ επισημαίνει:

Οι Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, το Ισραήλ, η Ρωσία, ο Καναδάς, η Κίνα και άλλες ακόμη χώρες πραγματοποιούν έρευνες για άκρως επικίνδυνα βιολογικά όπλα.

Οι Η.Π.Α. (ειδικά μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου), έχουν δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια σε ερευνητικά  προγράμματα βιολογικού πολέμου. 

Στις ΗΠΑ υπάρχουν περισσότεροι από 13.000 επιστήμονες που ασχολούνται με την έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμές βιολογικών όπλων.

Η γρίπη των χοίρων είναι ένα γενετικά τροποποιημένο βιολογικό όπλο. 

Ο SARS-CoV-2, γενετικά τροποποιημένο βιολογικό όπλο, διέρρευσε από το εργαστήριο Επιπέδο Βιοασφαλείας 4 στη Γιουχάν.

Οι ΗΠΑ διατηρούν εργαστήρια βιολογικών όπλων σε πολλές χώρες του πλανήτη: Αφρική, Γεωργία, Ουκρανία κ.λπ. 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) είναι εξαγορασμένος από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, μιας και πάνω από το 50%  της χρηματοδότησής του προέρχεται από αυτές.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, που συνεργάζεται με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, είναι επίσης διαβρωμένο.

Ο Μπόιλ, επιπλέον. επικρίνει το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ότι χρηματοδοτεί έρευνες για βιολογικά όπλα που βασίζονται στη γενετική μηχανική: «Δεν πρέπει να εμπιστεύεστε οτιδήποτε λένε, όπως, για παράδειγμα, ότι προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Ο Μπιλ Γκέιτς έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν υπήρχαν λιγότεροι άνθρωποι. Επομένως, στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς υπάρχουν λύκοι με δέρμα προβάτων που χρηματοδοτούν αυτού του είδους έρευνες». 

Να σημειωθεί πως μια κοινοπραξία εταιρειών, στην οποία συμμετείχε το Ίδρυμα Γκέιτς, πραγματοποίησε  τον Οκτώβριο του 2019 μια προσομοίωση για το ξέσπασμα μιας πανδημίας. Άραγε είναι τυχαίο το γεγονός ότι λίγες μέρες αργότερα ξέσπασε η πανδημία Covid-19;

Ο Μπόιλ σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως συνωμοσιολόγος. Ο ίδιος είναι ένας κορυφαίος Αμερικανός νομικός, ειδικός στο Διεθνές Δίκαιο, καθηγητής σε διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα των Η.Π.Α. Υπήρξε υπεύθυνος για τη σύνταξη του Αντιτρομοκρατικού Νόμου για τα Βιολογικά όπλα του 1989, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Αμνηστίας (1988-1992) κ.λπ.

O Dr Robert Malone, ερευνητής ιολόγος και ανοσολόγος, δημιουργός της τεχνολογίας mRNA,  υποστηρίζει πως δεν υπήρξαν άλλες μεμονωμένες ανθρώπινες θηριωδίες κατά τη διάρκεια της ιστορίας που να «προσέγγιζαν» τον αριθμό των θανάτων που προέκυψαν από αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «κρίση του COVID». Σύμφωνα με τον Malone ο Covid-19 είναι ένα βιολογικό όπλο, όπως ακριβώς και τα «εμβόλια» για την καταπολέμησή του, τα οποία και τα δύο σχεδιάστηκαν για να σκοτώνουν μαζικά. 

Από τις αρχές του 2020, ο Jamie Metzl, ειδικός στην τεχνολογία και τη γεωπολιτική, ήταν από εκείνους που υποστήριξαν ότι η πιο πιθανή πηγή προέλευσης του κορωνοϊού ήταν ένα από τα ιολογικά ινστιτούτα της Γιουχάν. Να σημειώσουμε ότι ο Metzl εργάστηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπό τον Πρόεδρο Κλίντον και ως Αναπληρωτής Διευθυντής Προσωπικού στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας υπό τον Τζο Μπάιντεν. Είναι μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος και ιδρυτής του οργανισμού OneShared.World που διερευνά τρόπους αντιμετώπισης παγκόσμιων προκλήσεων. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Hacking Darwin – Genetic Engineering and the Future of Humanity», το οποίο αναφέρεται στον ανταγωνισμό μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και Κίνας όσον αφορά στη γενετική μηχανική.

Αν και πολέμιος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Metzl δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει την ορθότητα με την οποία ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αντιμετώπισε τον ΠΟΥ και την Κίνα όσον αφορά την προέλευση του ιού και την πανδημία Covid-19. Σε μια συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι δέχτηκε αρνητικές κριτικές από άλλους Δημοκρατικούς και ορισμένους επιστήμονες που υποστήριζαν την φυσική προέλευση του κορωνοϊού και κατηγορούσαν τον Ντόναλντ Τραμπ και όλους όσους είχαν διαφορετική άποψη ότι υποκινούν θεωρίες συνωμοσίας. «Η Επιστήμη απέδειξε ότι το Πεκίνο έλεγε ψέματα όταν ισχυριζόταν ότι ο κορωνοϊός προήλθε από την αγορά της Γιουχάν» ήταν η κατηγορηματική δήλωση του Metzl.

Ο Δρ. Andrew G. Huff, επιδημιολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance -μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με έδρα τη Νέα Υόρκη η οποία μελετά μολυσματικές ασθένειες-, ισχυρίζεται επίσης ότι ο Covid-19 είναι ένας τεχνητός ιός που διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και χαρακτήρισε το συμβάν ως «τη μεγαλύτερη αποτυχία των Υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ από την 11η Σεπτεμβρίου». 

Ο Huff, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου The Truth about Wuhan («Η αλήθεια για τη Γιουχάν») όπου παραθέτει σωρεία στοιχείων σχετικά με την χρηματοδότηση ερευνών για τους κορωνοϊούς από την κυβέρνηση των ΗΠΑ προς την Κίνα. Σύμφωνα με τον Huff, για περισσότερο από μια δεκαετία, οι Η.Π.Α. μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (ΝΙΗ) χρηματοδοτούσαν και διατηρούσαν στενούς δεσμούς με το εργαστήριο της Wuhan, το οποίο μάλιστα είχαν επισκεφθεί το 2015 ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Β. Obama συνοδευόμενος από τον Α. Fauci.

 

Σύμφωνα με μια μελέτη του Βρετανού καθηγητή Angus Dalgleish και του Νορβηγού επιστήμονα Birger Sørensen, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Quarterly Review of Biophysics Discovery, ο κορωνοϊός προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Γιουχάν, που έκαναν πειράματα σε έναν ιό τον οποίο εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του (Gain of function research), με σκοπό να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία. Με τη διαδικασία Gain of function, οι επιστήμονες προσπαθούν να τροποποιήσουν ιούς που εντοπίζονται στη φύση, κάνοντάς τους περισσότερο μολυσματικούς, ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα στο εργαστήριο, με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα την πιθανή επίδρασή τους στους ανθρώπους. Στην μελέτη των 22 σελίδων οι δύο επιστήμονες περιγράφουν την έρευνά τους στα πειράματα που έγιναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν μεταξύ 2002 και 2019 και υποστηρίζουν ότι Κινέζοι επιστήμονες, μερικοί από τους οποίους μάλιστα συνεργάστηκαν και με αμερικανικά πανεπιστήμια, φέρεται να βρήκαν τα εργαλεία για τη δημιουργία του ιού. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail που επικαλέστηκε τη μελέτη των δύο ερευνητών, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στη συνέχεια με “ανάστροφη μηχανική” να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Η εν λόγω μελέτη υποστηρίζει ακόμη ότι Κινέζοι επιστήμονες που ήθελαν να μοιραστούν τα ευρήματά τους δεν ήταν σε θέση να το πράξουν ή έχουν εξαφανιστεί.

Πέρυσι, μια ομάδα Γερμανών ερευνητών με επικεφαλής τον δρ Βαλεντίν Μπρούτελ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Βάρτζμπουργκ, ύστερα από ενδελεχείς  έρευνες, παρουσίασε επιχειρήματα πως ο Sars-CoV-2 είναι ένας γενετικά τροποποιημένος ιός. Οι Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν ένα είδος «δακτυλικού αποτυπώματος» στο γονιδίωμα του Sars-CoV-2 που υποδηλώνει στοχευμένο χειρισμό.

Σύμφωνα με μια έρευνα επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Αμβούργου, με επικεφαλής τον Ρόλαντ Βιζεντάνγκερ που δημοσιεύτηκε στις αρχές του 2021, ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 προήλθε από εργαστήριο Ιολογίας της Γιουχάν το οποίο έχει μυστικούς δεσμούς με τον κινεζικό στρατό. Σε αυτό το συμπέρασμα συνηγορούν τόσο ο αριθμός όσο και η ποιότητα των διαθέσιμων ενδείξεων. Μια ισχυρή ένδειξη είναι ότι Κινέζοι επιστήμονες του Ινστιτούτου είχαν μολυνθεί τον Οκτώβριο του 2019. 

Παράλληλα, έγγραφα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας αποκάλυψαν πως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (ΝΙΗ, National Institute of Health) χρηματοδοτούσε το εργαστήριο της Γιουχάν, όπου ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού. Περισσότερα από 900 έγγραφα ελήφθησαν από το The Intercept, μετά από αγωγή που κατατέθηκε βάσει του νόμου «για την ελευθερία της πληροφόρησης» κατά του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH). Τα έγγραφα αυτά αποκαλύπτουν ότι το NIH έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις στην αμερικανική ΜΚΟ EcoHealth Alliance. Μια αποκάλυψη που αποκρύφθηκε από τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ και αποδεικνύει πως ο Δρ. Άντονι Φάουτσι έλεγε ψέματα, καθώς υποστήριζε πως το NIH δεν είχε χρηματοδοτήσει το συγκεκριμένο εργαστήριο.

 

Τον Αύγουστο του 2020 κυκλοφόρησε στην Ιταλία το βιβλίο «Κίνα Covid-19 – Η Χίμαιρα που άλλαξε τον κόσμο (“Cina Covid-19 La chimera che ha cambiato il mondo”) γραμμένο από τον Ιταλό επιστήμονα  Joseph Τritto [1], το οποίο μέσα σε λίγο καιρό έγινε best seller και προκάλεσε  παγκόσμια συζήτηση, επειδή δείχνει με επιστημονικά στοιχεία ότι ο κορωνοϊός Covid-19 ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακού πειράματος που δημιουργήθηκε και διέρρευσε από ένα εργαστήριο βιοασφάλειας 4 του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γιοχάν. 

Πριν ενάμιση μήνα περίπου, ο ίδιος ο Τritto, μιλώντας στη γαλλική «France Soir»,  υποστήριξε πως διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, ενώ ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν δύο κορωνοϊοί που φτιάχτηκαν ο ένας στην Κίνα και ο άλλος στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με τον Tritto ο Covid-19 δεν είναι ιός που υπάρχει στη φύση, αλλά είναι ένας χιμαιρικός ιός (βλ. video στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=WdiHOx7EwGg )

Στη δημιουργία αυτού του ιού-«χίμαιρα» συνέβαλαν όχι μόνο Κινέζοι, αλλά και Γάλλοι και Αμερικανοί επιστήμονες. 

Μέχρι πριν από λίγο καιρό αυτή η διαπίστωση χαρακτηριζόταν ως «θεωρία συνωμοσίας» και επικρίθηκε με περιφρόνηση από όσους υπερασπίστηκαν την «αθωότητα» της Κίνας και θεωρήθηκε ως παράλογη από κάποιους άλλους που υπερασπίστηκαν την «αθωότητα» της επιστήμης.

«Διαθέτουμε έγγραφα πολύ ισχυρά και μοναδικά που καταδεικνύουν ότι ο κορωνοϊός είναι ένας χιμαιρικός τύπος ιού, που δημιουργήθηκε σε εργαστήριο! Ήταν ο τελευταίος μιας αλυσίδας» ανέφερε αρχικά στην «France Soir» ο Tritto προσθέτοντας ότι: «Υπήρχαν άλλοι 8 ανασυνδυασμένοι, χιμαιρικοί ιοί SARS-coV, τύπου SARS που έχουν αναπτυχθεί. Οι Κινέζοι και οι Αμερικάνοι εργάζονταν μαζί πάνω σε μία σειρά ιών! Συνεργάζονταν αλλά και ανταγωνίζονταν επίσης μεταξύ τους» Τέλος ανέφερε ότι «οι Αμερικανοί είχαν τον δικό τους SARS-coV-2 με την δική τους προσθήκη της φουρίνης [2] που προερχόταν από έρευνα της Moderna!».

Να επισημάνουμε εδώ ότι η αναφορά του εργαστηριακού υβριδικού ιού έχει καταγραφεί τον Νοέμβριο του 2015 στο επιστημονικό περιοδικό Nature Medicine, όπως και οι φόβοι για τη διασπορά του  που  εξέφρασε η επιστημονική κοινότητα. Τα κείμενα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και είναι προσβάσιμα στον κάθε ενδιαφερόμενο ( Το άρθρο του Nature εδώ ).

Στη συνέντευξή του στο γαλλικό ΜΜΕ, ο Tritto μίλησε και για τoν σκοτεινό ρόλο των φαρμακευτικών βιομηχανιών καθώς και για την παράκαμψη των διεθνών κανονισμών που στοχεύουν στην προστασία των πληθυσμών από τις επιστημονικές έρευνες για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων. Τέλος, δεν παρέλειψε να αποτίσει φόρο τιμής στο έργο του αείμνηστου Γάλλου νομπελίστα ιολόγου και ερευνητή, Luc Montagnier, ο οποίος επίσης ισχυριζόταν ότι ο κορωνοϊός είχε δημιουργηθεί σε εργαστήριο ως βιολογικό όπλο [3]. 

Ο Τρίττο αναφέρθηκε επίσης και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος έχει γίνει -κατά πολλούς- «μαριονέτα» στα χέρια της ηγεσίας του Πεκίνου, δείχνοντας πρωτοφανή ανοχή στην άρνηση του κινεζικού καθεστώτος για τη διερεύνηση της προέλευσης και της εξέλιξης της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον Tritto, για να απαντήσουμε στο ερώτημα «Για ποιο σκοπό δημιουργήθηκε αυτός ο χιμαιρικός ιός; Ως βιολογικό όπλο ή απλώς για λόγους επιστημονικών μελετών;» θα πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Το 2005, μετά την επιδημία SARS, δημιουργήθηκε το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν, με επικεφαλής την ιολόγο  Shi Zheng-Li (γνωστή με το ψευδώνυμο Batwoman), η οποία πειραματιζόταν με  κορωνοϊούς από ορισμένα είδη νυχτερίδων και τους ανασυνδύαζε με άλλα ιικά συστατικά, προκειμένου να δημιουργήσει εμβόλια. 

Αρχικά η Shi Zheng-Li και οι συνεργάτες της είχαν τη βοήθεια της γαλλικής κυβέρνησης και του Ινστιτούτου Παστέρ, από το οποίο έμαθαν τη χρήση των γονιδιωμάτων του HIV. Το 2010 οι Κινέζοι επιστήμονες ήλθαν σε επαφή με Αμερικανούς ερευνητές επικεφαλής των οποίων ήταν ο καθηγητής επιδημιολογίας Ralph Baric, του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, ο οποίος με τη σειρά του πειραματιζόταν με ανασυνδυασμένους ιούς που βασίζονται σε κορωνοϊούς. Με τη συνεργασία της Shi Zheng-Li, ο Baric δημιούργησε το 2015 μια χίμαιρα του Sars- ιού ποντικού, η οποία έχει παθογόνο δράση στα ανθρώπινα κύτταρα που αναλύονται in vitro. Σε αυτό το σημείο, η συνεργασία Κίνας-ΗΠΑ γίνεται ανταγωνισμός. Η Shi προσπαθεί να φτιάξει ένα πιο ισχυρό εμβόλιο: συνδυάζει έναν ιό της νυχτερίδας με έναν ιό παγκολίνου in vitro και το 2017 δημοσιεύει ορισμένα επιστημονικά άρθρα με τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών. 

Η έρευνά της προσελκύει το ενδιαφέρον του κινεζικού στρατιωτικού και ιατροβιολογικού τομέα που ασχολείται με βιολογικά όπλα. Η υποστράτηγος του Κινεζικού Λαϊκού Στρατού, Chen Wei, διορίζεται επικεφαλής του Ινστιτούτου, πλαισιωμένη από μια ομάδα έμπιστων επιστημόνων του καθεστώτος, ανάμεσα στους οποίους όπου ξεχωρίζει το όνομα του Zhong Nanshang, ενός πνευμονολόγου με μακρά εμπειρία στις λοιμώδεις πνευμονικές παθήσεις. Να σημειωθεί ότι η υποστράτηγος Chen Wei είναι επίσης ειδική στα βιοχημικά όπλα και τη βιοτρομοκρατία.

 

Chen Wei

Η Shi αναγκάζεται να συνεργασθεί με βιολόγους και γιατρούς που ανήκουν στον πολιτικό-στρατιωτικό τομέα, όπως ο Guo Deyin, μελετητής των εμβολίων κατά του AIDS και της ηπατίτιδας και ειδικός στις τεχνικές γενετικού ανασυνδυασμού. Η εισαγωγή, μέσω γενετικής μηχανικής, των νέων ενθέτων στο γονιδίωμα του ιού είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της ερευνητικής ομάδας της Shi και αυτής του Guo Deyin. Η υλοποίηση αυτής της νέας χίμαιρας, από επιστημονική άποψη, αποτελεί επιτυχία. Οι δύο ερευνητές ζητούν από τον ΠΟΥ να τον καταχωρίσει ως νέο ιό, τον H-nCoV-19 (Human new Covid 19), και όχι ως άλλο ιό που προέρχεται από τον SARS. Είναι πολύ πιθανό η Shi να ενήργησε μόνο για λόγους καθαρά επιστημονικούς, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει υπόψη τους κινδύνους όσον αφορά την ασφάλεια και τα πολιτικο-στρατιωτικά συμφέροντα που θα προκαλούσε η έρευνά της.

Ο Tritto θεωρεί ότι η πανδημία έχει ως πιθανότερη αιτία την μόλυνση κάποιων από το προσωπικό των εργαστηρίων της Γιουχάν. 

Νεότερα δεδομένα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκάλυψαν ότι ο ιός μόλυνε τρεις Κινέζους επιστήμονες που πραγματοποιούσαν έρευνες στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν, οι οποίοι ήταν και οι ασθενείς μηδέν, επιβεβαιώνοντας έτσι τους ισχυρισμούς του Tritto. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους Μάικλ Σελενμπέργκερ και Ματ Τάιμπι, που δημοσίευσαν πρόσφατα την έρευνά τους στο ενημερωτικό δελτίο Public, οι επιστήμονες αυτοί ήταν οι Μπεν Χου, Πινγκ Γιου και Γιαν Ζου. Οι τρεις επιστήμονες φέρεται ότι διεξήγαν πειράματα με ιούς -που έχουν στόχο την αύξηση της μολυσματικότητας και την ενίσχυση των παθογόνων προκειμένου να υπάρξει καλύτερη κατανόηση των κινδύνων-, όταν νόσησαν, το φθινόπωρο του 2019.    

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετοί είναι και οι Έλληνες επιστήμονες (όπως ο αντιπρύτανης του Α.Π.Θ., Ανδρέας Γιαννακουδάκης, ο χειρουργός Δημήτριος Γάκης κ.α. ) οι οποίοι θεωρούν ότι ο κορονοϊός είναι κατασκευασμένος στα εργαστήρια Ιολογίας της Γιουχάν. 

«Το ενδεχόμενο της εργαστηριακής διαρροής του ιού πρέπει να διερευνηθεί πλήρως. Χρειάζεται να συσταθεί μια ανεξάρτητη διεθνής έμπειρη ομάδα αποτελούμενη και από ειδικούς βιοασφάλειας που θα διερευνήσουν όλα τα ενδεχόμενα. Η ομάδα αυτή πρέπει να περιλαμβάνει άτομα που κατά το δυνατόν έχουν τις λιγότερες δυνατές σχέσεις με την Κίνα (να μην έχουν χρηματοδοτηθεί ή συνεργαστεί με κινεζικούς οργανισμούς) ώστε να διασφαλιστεί η αμεροληψία. Οι κινεζικές αρχές πρέπει να δώσουν πρωτογενή δεδομένα (raw data), να επιτρέψουν τον έλεγχο βιολογικών δειγμάτων, αρχείων και προσωπικού του εργαστηρίου της Γιουχάν. Επίσης, χρειάζεται να πραγματοποιηθεί έλεγχος δειγμάτων σε αιμοδοσίες και βιοτράπεζες της Κίνας, εστιάζοντας στους έξι μήνες πριν από την αναφορά των πρώτων περιπτώσεων COVID-19 αλλά και των περιπτώσεων της Μοτζιάνγκ-Γιουνάν…» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της (20-05-2021) η κ. Μαριάννα Νταλαμάγκα, ιατρός βιοπαθολόγος – επιδημιολόγος, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. 

Οι Κινέζοι, ωστόσο, όχι μόνο δεν επέστεψαν κανένα έλεγχο-παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του ΠΟΥ και άλλων οργανισμών-, αλλά έκαναν τα πάντα ώστε να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, «δείχνοντας» εννέα χώρες από τις οποίες σύμφωνα με τους ίδιους προήλθε ο ιός Covid-19 (ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα!!!): Ινδία, Μπαγκλαντές, ΗΠΑ, Ελλάδα, Αυστραλία, Ιταλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρωσία ή Σερβία.

Μάλιστα, μια ομάδα της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών υποστήριξε ότι ο ιός πιθανότατα είχε προέλευση την Ινδία το καλοκαίρι του 2019, μεταπηδώντας από τα ζώα στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου νερού, πριν εντοπιστεί στη Γιουχάν (SIC!).

[1] Ο Joseph Tritto (γεν. 1949) είναι Ιταλός γιατρός και ερευνητής που εργάζεται εδώ και χρόνια σε διάφορα μέρη του κόσμου, κυρίως στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Είναι ειδικός ουρολόγος-χειρουργός, ανδρολόγος και μικροχειρουργός επανορθωτικής υπογονιμότητας ζευγαριών. Επισκέπτης καθηγητής Μικροχειρουργικής και Μικροτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο του Aston του Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία  και Νανοτεχνολογιών (με εφαρμογές στις Βιοϊατρικές Επιστήμες) στο Ινστιτούτο Εμβιομηχανικής  (ΒΙΒ) στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Διευθυντής Νανοϊατρικής στο Πανεπιστήμιο Amity στο Νέο Δελχί κ.λπ. Διεθνής συντονιστής της “Human Nano-Bio-Somes Technology” για την αναστρέψιμη ανδρική αντισύλληψη, τον καρκίνο του προστάτη και μια νέα γενιά αντιρετροϊκών φαρμάκων για τον HIV και τον HCoV-19 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας της Ινδίας. Διεθνές μέλος της Ακαδημίας Υγείας των ΗΠΑ (Παγκόσμια Επιτροπή Υγείας). Πρόεδρος σημαντικών διεθνών ακαδημιών, ενώσεων και ιδρυμάτων. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από διεθνείς φορείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Dr. Tritto είναι διευθυντής της World Alliance for Biomedicine & Technology από το 2000, ενός οργανισμού που δημιουργήθηκε το 1997 υπό την αιγίδα της UNESCO, σκοπός του οποίου είναι να ασχοληθεί με τη μεταφορά της βιοϊατρικής τεχνολογίας στις αναπτυσσόμενες χώρες.

[2] Η φουρίνη είναι ένα ένζυμο που σχετίζεται με ιογενείς λοιμώξεις. Προλαβαίνει την πρωτεΐνη ακίδα του SARS-Cov-2 να συνδεθεί και να εισχωρήσει μέσα στα κύτταρα. Ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι η δράση της φουρίνης αναστέλλεται από το φολικό οξύ. 

[3] Ο Λυκ Μοντανιέ (Luc Montagnier,  1932 – 2022) ήταν Γάλλος ερευνητής ιολόγος, βραβευμένος με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008. O Μοντανιέ, αφού μελέτησε to γονιδίωμα του SARS-CoV-2 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός έχει κατασκευαστεί τεχνητά και διέφυγε από το εργαστήριο της Γιουχάν. Ο Μοντανιέ υπήρξε επίσης σφοδρός πολέμιος των εμβολίων κατά της Covid-19. 

Βιβλιογραφία

Francis A. Boyle: Βιολογικός Πόλεμος  (Εκδόσεις Λιβάνη, 2020) 

Jamie Metzl: Hacking Darwin – Genetic Engineering and the Future of Humanity (Sourcebooks, 2019)

Andrew G. Huff: The Truth about Wuhan, (Simon and Schuster, 2022)

Joseph Tritto: Cina Covid-19 – La chimera che ha cambiato il mondo (Edizioni Cantagalli, pp. 288, 2020)

Άρθρα στο Διαδίκτυο

HUMAN NEW COVID-19: Προϊόν εργαστηρίου ο κορωνοϊός;

Wuhan Gate> Πως εμπλέκεται ο Fauci στο Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας

https://kourdistoportocali.com/news-desk/wuhan-gate-gt-pos-empleketai-o-fauci-sto-egklima-kata-tis-anthropotitas/

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Βιολογικό όπλο ο Covid, χρησιμοποιήθηκε ως τεστ για να γίνει… παράδειγμα, επιφέροντας την μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία 

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/676169/anatrixiastiki-apokalypsi-viologiko-oplo-o-covid-xrisimopoiithike-os-test-gia-na-ginei-paradeigma-epiferontas-tin-megalyteri-genoktonia-stin-istoria

Παύλος Γκάσταρης

Exit mobile version