Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O TEMPORA , O MORES…. Ω ΚΑΙΡΟΙ , Ω ΉΘΗ!!

O TEMPORA , O MORES….

Ω ΚΑΙΡΟΙ , Ω ΉΘΗ!! Η περιφημη φράση του ΚΙΚΕΡΩΝΑ , σε ομιλία του το 62 π.Χ., σχετικά με την  συνομωσία του ΚΑΤΙΛΙΝΑ εναντίον της ισχύος της Ρωμαικής Συγκλήτου, είναι απόλυτα επίκαιρη στήν ταραγμένη εποχή που ζούμε!! Θα ξεκινήσω περιγράφοντας  την απόλυτη ανατροπή τών αξιών που χαρακτηρίζη τα σημερινα ” ήθη”!!

Κατά την διάρκεια του  Β’ παγκοσμίου πολέμου , ένας Βρεττανός μαθηματικος ο Allan TURING , χρησιμοποιώντας τους πρωτόγονους υπολογιστές της εποχής κατορθωσε να αποκρυπτογραφηση τον κωδικό της περίφημης κρυπτογραφικής μηχανής ENIGMA  του Γεμανικού Στρατού!!
Η επιτυχία αυτή , επιτάχυνε την ήττα της χιτλερικής Γερμανίας και υπολογίζεται ότι διέσωσε απο θάνατο σε πεδία μαχών τουλάχιστον 2.000.000 στρατιώτες!!!
Ο Τuring ομως ήταν ομοφυλόφιλος Δεν προκαλούσε ! O,τι έκανε ιδιωτικώς ,ήταν δικαίωμά του…
Εξ αιτίας ενος ρουφιάνου κατέληξε  σε δικαστικές περιπέτειες..Αντί αναγνωρίσεως του μεγαλειώδους έργου του καταδικάστηκε να υποστή φαρμακευτικόν ευνουχισμόν..
Έπαθε κατάθλιψη και “επισήμως * αυτοκτόνησε….
Από την επαίσχυντην αυτή ακρότητα , στήν σημερινή εποχή , έχουμε φθάση σε άλλη ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ακρότητα..
Όλοι ασχολούνται με τα δικαιώματα τών ομοφυλόφιλων (και μόνο)..
Πρέπει π.χ. να υφίσταται οποιοσδήποτε τις βλακώδεις και εμετικές παρελάσεις τους ,χωρίς δικαίωμα αντιδράσεως . Σύντομα θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά , τα οποία θα είναι στο έλεός τους ,και φυσικά θα καταλήγουν ομοφυλόφιλα χωρίς να ερωτηθούν!!!
Οι διάφοροι δικαιωματάκηδες , οι οποίοι αναγνωρίζουν δικαιώματα και στα κουνούπια , ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ! Πρίν τα χριστούγεννα του 2022 ένας ” drag queen” ειπε δημοσίως, επι λέξει, ότι ο ομοφυλόφιλος που έχη ένα παιδί στην ευθύνη του ,
” μπορη αν θέλη να το γαμήση”
Κανείς δεν τον κατηγόρησε για προτροπή σε παιδεραστία! Κανεις δε τολμησε να τον ενοχλήση!
Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ  ” GAY”…..
(Τούρκοι τρέξτε να σωθήτε!)
Υπάρχουν παντού!! Σχεδον δεν υπαρχη τηλεοπτικη σειρά , ξένη προς το παρόν , που να μην εμφανίζη ενα ή δύο ζευγαρια ομοφυλόφιλων , χωρις να χρειάζεται απο το σεναριο!! Εμφανέστατα πρόκεται περί προπαγάνδας!!
Πριν κάποιους μήνες η κ. ΠΤΔ μίλησε για unisex σε παιδια των πρώτων τάξεων τού δημοτικού…Τους βρίσκης παντού !! Στην προηγούμενη Κουλο τετραετία υπήρχαν σε κυβερνητικα κλιμάκια ! Για να ευθυμήσω  λίγο, περιμένω να δω τί θα γίνη εις το εξής! Πρίν αρκετούς μήνες κάποιος είχε ειπή απο τηλεοράσεως οτι στην Ελλαδα πρεπει να περιμένουμε gay πρωθυπουργόν ! Θα δούμε άν και πότε θα επαληθευθή!
Ο τεως Μητροπολίτης Αιγιαλείας ΑΜΒΡΌΣΙΟΣ κατεδικάσθη πρίν αρκετό καιρο γιατί (αν θυμάμαι καλά) απεκάλεσε με τον συνήθη χαρακτηρισμόν” , κάποιον …ομολογημένον ” παθητικόν”ΛΟΑΤΚΙ…( πλέον αποτελεί τίτλον τιμής το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος ! γιατι θεωρήθηκε εξύβρισις κλπ κλπ;;)..
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΤΟΥ  ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΓΙΟΥΒΑΛ  ΧΑΡΑΡΙ !!
Καταλαβαίνη κανείς τι υπάρχη στην διαταραγμένη διανόηση αυτού του ιδιορρύθμου ατόμου;;
Όταν ακούμε τα λεγομενά του βγαίνη το συμπέρασμα ότι θεωρεί τον εαυτό του ως γενικόν κυβερνήτην και ιδιοκτήτην του πλανήτου “ΓΗ”!!!
Εχη ειπή επενειλημμένως οτι “”Αν δεν δεχθήτε την επιβολή της τεχνητής νοημοσύνης ώστε να σας ελέγχουμε , τοτε δεν θα σας χρειαζόμαστε ούτε για σκλάβους!!””
Συνεχώς εξυβρίζη και γελοιοποιή ΟΛΕΣ τις θρησκείες!! Θα φτιαξη δική του!!
Κανείς , ΚΑΝΕΊΣ  απο τούς λεγομενους ” Παγκοσμιους ηγέτες” δεν τόλμησε ποτέ να τον ρωτήση::
” ΠΟΙΟΊ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΛΆΒΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΌΝΟΜΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΤΕ;;; ΒΡΩΜΌΛΟΓΟ ΕΊΝΑΙ;;;””
Μηπως κανενας απο τους ξεφτίλες , τα φαιδρά ,συχνα , ανθρωπάκια που κυβερνούν(;;;) κυρίως την “ΔΥΣΗ”, δεν ρωτάη γιατί γνωρίζη τήν απάντηση;;;
 Μηπως γιατί εχουν τον ιδιο αφέντη, ή μήπως αφέντης τους είναι ήδη ο…
Χαραρί;;;
Οποιος ενδιαφέρεται ας σκεφτή!!
ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΆΔΕΣ!!!!…
Εχω σιχαθή να ασχολούμαι μαζί τους!
Πάντως παντα καποιος κάνη μίαν ΒΑΡΥΤΑΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΉΝ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, και οι υπολοιποι “το βουλώνουν” !
Δηλαδή συμφωνούν;;;
Ο αείμνηστος Γυμνασιάρχης  ΔΕΛΑΠΌΡΤΑΣ , της Μέσης Σχολής Λόρδος Βύρων στην Πάτρα, μεταξύ πολλών άλλων μας έμαθε ότι :: Η ΣΙΩΠΗ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΚΑΤΆΦΑΣΙΣ!!!
Άρα , όταν ορισμένοι, λένε κατ επαναληψιν , σωρεία ύβρεων ,και ΗΛΙΘΙΟΤΉΤΩΝ κατα την εποχήν του κορωνοιού ή εμετικά κυρήγματα προαναγγέλοντα τον εκμουσουλμανισμον της Ελλάδας ως σωτήριον , και πρέποντα , οι υπόλοιποι σιωπούντες ΑΠΑΝΤΕΣ , συμφωνούν!!!
Οταν ο αμερικής” ελπιδοκτόνος”, υψώνη ΣΕ ΝΑΌ την σημαία τών ομοφυλόφιλων και η εκκλησια της Ελλάδος σιωπά , δικαιουμαι να θεωρήσω ότι η σεξουαλικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας , είναι πλέον ΑΠΟΔΕΚΤΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
Κανενα άλλο σχόλιο δεν χρειάζεται!!
Εν είδη ΕΠΙΛΌΓΟΥ!!
Δεν χρειάζεται να ειναι καποιος σοφος για νσ καταλαβη το τραγικο μέλλον που επιφυλάσσεται στην Ελλάδα! Συνεχως σκέφτομαι τις τελευταίες λέξεις του πασίγνωστου ιστορικού ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ , στην τελευταια του συνεντευξη σε τηλεόραση τρεις μηνες πριν πεθάνη , (πράγμα που γνώριζε)
” ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
Δυστυχώς είναι πιθανότατο να συμβή!!!
Οι ανθέλληνες που επιθυμούν την εξαφανιση του Ελληνικού Έθνους αυτό ακριβώς περιμένουν!
Οι ελληνοφωνοι φραπεδοπότες ,( με σκούρα ζαχαρη), κατάφεραν να βγάλουν την μόνη τους υπεράσπιση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ εκτός βουλής!!!
Δε σας λυπάμαι προβατάκια !!!
Εσείς το θελήσατε!!!
Απολαύστε το τώρα!!!
Καλά να πάθετε!!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!ΓΕΛΏΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΆ!!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Υ.Γ. Ναι!! η οργανωσή μας είναι ανέγγιχτη!
Exit mobile version