Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αμερικανόδουλοι αναλυτές των καναλιών και τα ψέματά τους

Οι αμερικανόδουλοι αναλυτές των καναλιών και τα ψέματά τους

Τα ψέματα των made in USA ψευδοαναλυτών δεν έχουν όρια! Μας λένε ότι πρέπει να είμαστε με την Αμερική γιατί η Ρωσσία είναι σύμμαχος της Τουρκίας και την ίδια ώρα η Ρωσσία πνέει τα μένεα κατά της Τουρκίας για το πράσινο φως που άναψε να μπει η Σουηδία στο ΝΑΤΟ. 

Σε μείζονα κρίση βρίσκονται οι ρωσοτουρκικές σχέσεις που δοκιμάστηκαν και άντεξαν στους 17 μήνες του πολέμου στην Ουκρανία, μετά το «Ναι» της Άγκυρας στην είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αλλά και τις μαζικές πωλήσεις όπλων στην Ουκρανία, από τα μαχητικά drone Bayraktar μέχρι τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Firtina-2 των 155 χλστ..

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η Ρωσία ασκεί βέτο στο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που επιδίωκε να επεκτείνει τη διασυνοριακή παράδοση βοήθειας στην Συρία, μέσω Τουρκίας (είχε αναγορευτεί σε ρυθμιστή) χωρίς την άδεια της Δαμασκού. 

Ενέργεια που έρχεται σε άμεση συνέχεια των δηλώσεων Ν.Πεσκόφ ότι «θα ληφθούν αντίμετρα κατά αυτής της εξέλιξης της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ).

Μέχρι σήμερα, με αυτόν τον τρόπο, η Τουρκία μπορούσε να εξοπλίζει τις ισλαμιστικές ομάδες στις οποίες χρησιμοποιούσε για να δρουν κατά των Κούρδων και του συριακού στρατού. Τώρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την στροφή της Τουρκίας στην Δύση, φαίνεται ότι η Μόσχα δείχνει τα δόντια της.

Ήδη πραγματοποιήθηκε ανελέητος βομβαρδισμός της τουρκικής βάσης ισλαμιστών στο Χαλέπι από την ρωσική αεροπορία σε συνεργασία με τον συριακό στρατό, με πολλούς νεκρούς.

Exit mobile version