Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η βουλή και τα “παλικάρια της φακής”  

Η βουλή και τα “παλικάρια της φακής”  

Πέρασαν οι πρώτες μέρες και αποδείχθηκε ότι δεν είχαν τίποτε να φοβηθούν από τους “εθνικιστές” μαϊμού, που έστησε ο Μητσοτάκης με την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής. Κανένα επεισόδιο, κανένα πρόβλημα, ήταν καλά και ήσυχα παιδιά και σχεδόν τρέμανε ανεβαίνοντας στο βήμα της βουλής. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που φοβόντουσαν είναι στην φυλακή, η Ιδέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως δεν φυλακίζεται. Προσπαθώντας να προλάβει άσχημες καταστάσεις ο πρόεδρος της βουλής Τασούλας, που είχε πει σε βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ το ανεκδιήγητο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει ψήφους γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κάνει διορισμούς, για να προλάβει λοιπόν εντάσεις είπε κάτι πολύ ουσιαστικό, το οποίο ανταποκρίνεται δυστυχώς σε μία πραγματικότητα.

Βεβαίως άδικα ανησύχησε και θα έχουν μια βουλή τα επόμενα τέσσερα χρόνια ή όσα χρόνια αυτή τέλος πάντων κρατήσει μέλι γάλα, χωρίς προβλήματα. Ο Τασούλας, λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους βουλευτές να μην καταδεκτούν να γίνουν διακονιάρηδες της εφήμερης δημοσιότητας με εύκολους και θορυβώδεις τρόπους.

Και όμως αυτό δυστυχώς το πλήρωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από κάποιους ψευτόμαγκες, που γλείφανε στα παρασκήνια και όταν σκοτώσαν τα αδέλφια μας μιλούσανε για… ειρήνη και εθνική συμφιλίωση! Και δεν απαιτούσαν την άμεση λήψη μέτρων και την ανακάλυψη των ενόχων. Γιατί να μη κάνουν όμως το θέατρό τους στην βουλή, αφού τελικά η βουλή δεν είναι τίποτε σοβαρότερο από θέατρο και επιπλέον ανταμείβονται σαν διακονιάρηδες της δημοσιοτήτος παριστάνοντας τους ήρωες ενώ δεν είναι τίποτε άλλο από γραφικές φιγούρες ενός λάιφ στάιλ κουκλοθέατρου. Για να καταλάβετε πόσο διακονιάρηδες της δημοσιότητας ήταν κάποιοι “εθνικιστές” της πεντάρας, οι οποίοι παριστάνουν και τους τίμιους, τους μόνο τίμιους, έκαναν ακόμη και πρόβες στον καθρέπτη πριν το θεατρικό τους σόου στο βήμα της βουλής… 

Exit mobile version