Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται η εποχή των τεράτων. Μετά τους ιούς έρχονται και ανθρώπινα ανδρείκελα για σφαγή.

Έρχεται η εποχή των τεράτων. Μετά τους ιούς έρχονται και ανθρώπινα ανδρείκελα για σφαγή.

Όπως επίσημα ανακοινώθηκε, το εργαστήριο του Ινστιτούτου Βάισμαν στο Ισραήλ, προχωρεί να αναπαράγει σε συνθήκες εργαστηρίου ανθρώπινο έμβρυο από βλαστοκύτταρα. Δεν γνωρίζουμε μόνον τις λεπτομέρειες της διαδικασίας δήλωσε ο βιολόγος του Ινστιτούτου Ιακώβ Χάνα. Όπως είπε μάλιστα μελέτες τέτοιων πειραμάτων έχουν γίνει και στην Βρετανία και στις ΗΠΑ και στην Κίνα. 

Η αναγγελία αυτή προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις στο ιατρικό κόσμο γιατί πιστεύουν ότι οδηγούμεθα προς δημιουργία τεράτων με σκοπό την χρησιμοποίηση των οργάνων τους για μεταμοσχεύσεις και ένα εμπόριο δισεκατομμυρίων για την πλουτοκρατία της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας. 

Όσο για τον βιολόγο του Πανεπιστημίου Μινγκ της Κίνας, είπε ότι στόχος δεν ήταν ποτέ η ανθρώπινη παραγωγή, αλλά ότι ελπίζουν ότι τα μοντέλα των εμβρύων θα βοηθήσουν σε θεραπείες. Η βιολόγος Ζενίκα του Cambridge παραδέχθηκε επίσης ότι εδώ και δεκαετίες μελετούν ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις… 

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ιατρική έχει πάρει έναν ολισθηρό δρόμο πέρα από κάθε ηθική κι ότι εάν σε αυτό προσθέσουμε τους κατευθυνόμενους με μικροτσίπ στον εγκέφαλο Φρανκεστάιν που ετοιμάζει ο Έλον Μασκ, οδηγούμεθα σε μία εφιαλτική κοινωνία.

Exit mobile version