Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κόβει τα σιτηρά προς την Δύση ο Πούτιν και οι Αμερικάνοι ενώ τον βομβαρδίζουν διαμαρτύρονται

Κόβει τα σιτηρά προς την Δύση ο Πούτιν και οι Αμερικάνοι, ενώ τον βομβαρδίζουν, διαμαρτύρονται

Όλα δικά του τα θέλει ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ξεχνάει ονόματα και πως να περπατήσει ακόμα και είναι φανερό ότι είναι μια μαριονέτα στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων που εξουσιάζουν την μεγάλη χώρα που είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. Τελευταίο κτύπημα, κτύπημα τρομοκρατικό η επίθεση κατά της γέφυρας της Κριμαίας με την οποία σκοτώθηκε ένα αντρόγυνο και το παιδί τους και δεν είχε κανέναν στρατιωτικό σκοπό. Η απάντηση του Πούτιν ήταν άμεση. Δήλωσε ότι σταματάει την συμμετοχή της Ρωσίας στο πρόγραμμα σιτηρά προς την Δύση, του οποίου η διακοπή θα προκαλέσει σοβαρά επισιτιστικά προβλήματα. 

Οι Αμερικάνοι τα θέλουν όλα δικά τους! Να δίνουν τεθωρακισμένα και όπλα και πυραύλους και αεροπλάνα στους Ουκρανούς για να κτυπούν και να σκοτώνουν Ρώσους και την ίδια στιγμή να βάζουν τους Ουκρανούς να ανατινάζουν τον αγωγό αερίου στην Βόρειο Θάλασσα και να θέλουν να παίρνουν και σιτηρά από την Ρωσία.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τον Πούτιν και δεν θα τελειώσει εύκολα η ιστορία με τον πόλεμο στην Ουκρανία όπως πιστεύουν οι Αμερικάνοι και οι υποτακτικοί τους εθνοπροδότες, που εξουσιάζουν τα κράτη της Δύσεως.

Σε συνέντευξή του μάλιστα σχετικά με την ανάμιξη της Ελλάδος, γιατί δυστυχώς υπάρχει ανάμιξη στον πόλεμο της Ουκρανίας, ο απερχόμενος Γερμανός πρέσβης δήλωσε ότι του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Ελλάδα που έχει παραδοσιακές σχέσεις φιλίας με την Ρωσία τάχθηκε ολόθερμα στο πλευρό της Ουκρανίας και έστειλε και οπλισμό για τον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι ελληνικά πολεμικά πλοία και αεροπλάνα έλαβαν μέρος μαζί με αγγλικά και τουρκικά σε πολεμική άσκηση στην Μεσόγειο! Κατά τα άλλα είμαστε κράτος ελεύθερο λένε… Εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε ένα προτεκτοράτο, είμαστε το ψευτορωμαίικο που πρέπει να φύγει.

Exit mobile version