Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ουκρανός καθηγητής: “Ο Πούτιν εκφράζει την Αυτοκρατορική Ρωσία”

Russia's President Vladimir Putin speaks with his French counterpart Emmanuel Macron during a video conference call at the Novo-Ogaryovo state residence outside Moscow, Russia June 26, 2020. Sputnik/Mikhail Klimentyev/Kremlin via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.

Ουκρανός καθηγητής: “Ο Πούτιν εκφράζει την Αυτοκρατορική Ρωσία”

Λίγο μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την επικράτηση των μπολσεβίκων ο μεγάλος Όσβαλντ Σπένγκλερ στο βιβλίο του “Η Παρακμή της Δύσεως”, έγραφε ότι ο μπολσεβικισμός δεν πρόκειται να ριζώσει στην Ρωσία, η οποία θα επιστρέψει στο πνεύμα του Ντοστογιέφσκι, που είναι η ψυχή της. Και έτσι έγινε! 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα το “Βήμα” ο Ουκρανός καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Κιέβου με το καθόλου ουκρανικό όνομα Κεμπουλάτζε, επισημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Πούτιν, αλλά η Ρωσία, η οποία θέλει να είναι πάντα Αυτοκρατορία. Του τίθεται δε το ερώτημα: “Έχετε απάντηση γιατί μεταξύ των 143 εκατομμυρίων Ρώσων ελάχιστοι αντιμάχονται τον Πούτιν;”

Δεν απαντά ο Ουκρανός καθηγητής με την συνήθη προπαγάνδα της Δύσεως περί τυραννίας, κυβερνητικής τρομοκρατίας κλπ., αλλά λέει την Αλήθεια. Συγκεκριμένα δηλώνει: 

“Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων τον υποστηρίζουν! Ο Πούτιν δεν έπεσε στην Ρωσία από το σύμπαν. Ο Πούτιν είναι ο πρώτος τυπικός Ρώσος ηγέτης της Ρωσίας. Ο Στάλιν ήταν Γεωργιανός, πολλοί Τσάροι και Αυτοκράτορες Γερμανοί, ο Μπρέζνιεφ Ουκρανός, όπως και ο Κρουτσόφ. Ο Πούτιν εκφράζει την Αυτοκρατορική Ρωσία και οι Ρώσοι ξέρουν ότι εάν απολέσουν την ιδέα της Αυτοκρατορίας, θα απολέσουν την ταυτότητά τους”.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για την Δύση, η οποία θέλει την καταστροφή της Ρωσίας, η οποία γεωπολιτικά θα μπορούσε να στηρίξει την Ελλάδα έναντι της τουρκικής απειλής όπως το έκανε με τον ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1829 όταν απαίτησε την ανεξαρτησία της Ελλάδος όταν Άγγλοι και Γάλλοι μας ήθελαν αυτόνομο κράτος κάτω από την εξουσία του Σουλτάνου. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι πίσω από την πορτοκαλί επανάσταση, στην Ουκρανία το 2004, που στήθηκε από το διαδίκτυο, δεν ήταν άλλος από αυτήν την δύναμη της παγκοσμιοποίησης, που εξουσιάζει τώρα περισσότερο από ποτέ με τον Μπάιντεν στις ΗΠΑ. 

Exit mobile version