Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να σταματήσουν τα “παπατζηλίκια” οι υποστηρικτές του Στίγκα που κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτε

Να σταματήσουν τα “παπατζηλίκια” οι υποστηρικτές του Στίγκα που κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτε

Διαμαρτύρονται οι “Σπαρτιάτες” γιατί δεν θα είναι στην εορτή της μεταπολιτεύσεως στις 24 Ιουλίου! 

Έχει καταντήσει κουραστικό, ενοχλητικό και δεν πείθει κανέναν η σιωπή αυτών, που εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και έστειλαν στην Βουλή μαζί με τον αρχιντελάλη τους ένα κόμμα τραγέλαφο, που δεν έχει καμία σχέση με τον Εθνικισμό! Η σιωπή τους και το γεγονός ότι δεν καταγγέλλουν τα όσα λένε και κάνουν οι “Σπαρτιάτες” λέει πολλά… Όπως λέει πολλά βεβαίως και η σιωπή κάποιων από τους βουλευτές τους, που λένε ότι δεν έχουν σχέση με τον Στίγκα! Εάν διαφωνούν γιατί δεν το λένε δημόσια; Στην πραγματικότητα όλα είναι σε απόλυτη συμφωνία για αυτό και η σιωπή. Μοναδική εξαίρεση μία έντιμη φωνή από την Βόρειο Ελλάδα, η οποία δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, αντίθετα μας έχει κατηγορήσει, αλλά δηλώνει ευθέως ότι λυπάται για τις επιλογές των “Σπαρτιατών” και ζητά συγγνώμη από τον κόσμο που παρέσυρε για να τους ψηφίσει. Ο αρχιτελάλης γιατί δεν ζητά συγγνώμη και σιωπά επί τόσες μέρες; Γιατί δεν λένε λέξη τα ζόμπι του, που ζούνε μόνο στο διαδίκτυο; 

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, διαμαρτυρήθηκαν οι “Σπαρτιάτες” γιατί δεν προσκλήθηκαν να τιμήσουν την ημέρα της μεταπολιτεύσεως, την ημέρα του “η Κύπρος κείται μακράν”.

Διαβάστε σχετικά:

“Επιστολή των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» στην ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου για τη μη πρόσκληση μας στη Δεξίωση για την 49η επέτειο της αποκατάστασης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος:

«Με τη μη πρόσκληση από μέρους σας, του Προέδρου των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» Βασίλη Στίγκα, στη Δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, καταπατείται ο ακρογωνιαίος λίθος του Θεσμού της Δημοκρατίας, καθώς εκμηδενίζει την Ισονομία όλων των πολιτών, και απαξιώνει ευθαρσώς την αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ψήφισαν αυτό το νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, στις πρόσφατες δημοκρατικές εκλογές … Πολύ λυπούμαστε για την απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατίας να αποβάλλει από το Προεδρικό Μέγαρο διακόσιους πενήντα χιλιάδες Έλληνες πολίτες … ”

Εάν καταλάβαμε καλά θα ήθελαν οι 241.000 και όχι 250.000 πολίτες, που ψήφισαν τον Στίγκα, να είναι δια του εκπροσώπου τους με την Σακελλαροπούλου και τον Μητσοτάκη και τον Κουτσουμπά να εορτάζουν την δημοκρατία. Την όποια δημοκρατία τέλος πάντων… Συμφωνούν με αυτό οι “εθνικισταράδες”, που ψήφισαν τους Σπαρτιάτες; 

Για την ιστορία να πούμε ότι ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος δεν θέλησε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην βουλή να παραστεί σε αυτήν την εορτή και μάλιστα είχε πάρει θέση σχετικά και πριν μπει στη βουλή!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Εγώ και η αποκαλούμενη εορτή της δημοκρατίας 

Exit mobile version