Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ !

 

Τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι τα ίδια !
Φωτιές, φωτιές, φωτιές !
Καίγονται Έλληνες, καταστρέφονται σπίτια, περιουσίες και δάση, καίγεται η Ελλάδα.
Ποιοί την καίνε ;
Προσωπική μου άποψη είναι ότι πίσω από τις καταστροφικές φωτιές κρύβεται ένα οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας, το οποίο το έχει εντάξει στον υβριδικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον της ανυπεράσπιστης Πατρίδας μας, τα τελευταία χρόνια.
Το πιό εύκολο πράγμα γιά τον Τούρκο είναι να δώσει μερικά χρήματα, (από τα 400 εκατομμύρια που διαθέτει ετησίως για προπαγάνδα στο εξωτερικό), σε λαθρομετανάστες (και Τούρκους πράκτορες), που έχουν πλημμυρίσει κατά εκατομμύρια την Χώρα μας, και να τους ζητάει να βάζουν φωτιές σε συγκεκριμένες περιοχές.
Μπορεί να επισκεφθεί ένας πληρωμένος λάθρο μία δασική περιοχή τον χειμώνα, να αφήσει εκεί 5-6 εμπρηστικούς μηχανισμούς(οι οποίοι ενεργοποιούνται το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες),και έτσι ξαφνικά το καλοκαίρι να βλέπουμε σε μία περιοχή να ξεπηδούν εστίες φωτιάς, χωρίς να έχει δεί κάποιος μιά ύποπτη κίνηση στην περιοχή, λίγο πρίν ξεπηδήσουν οι φλόγες.
Εδώ ο Τούρκος, έχει καταφέρει εξαγοράζοντας καναλάρχες και δημοσιογράφους, να βλέπει και να ακούει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ο Έλληνας μέσα στο σπίτι του από  τις τηλεοράσεις του, τον Ερντογάν, σε σημείο λες και είναι αυτός ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος !
Ο Τούρκος έχει καταφέρει να διεισδύσει παντού μέσα στην Ελλάδα, με διάφορους τρόπους, από τον οικονομικό μέχρι την μεθοδευμένη προπαγάνδα (την οποία αναπαράγουν τα ντόπια πληρωμένα και προδοτικά καθάρματα), τις εξωφρενικές απαιτήσεις και τις απειλές, οι οποίες στοχεύουν στο φοβικό σύνδρομο του Έλληνα, για να νιώσει αδύναμος και έτσι βαδίζοντας, κάποια στιγμή στο μέλλον, να αποδεχθεί αναίμακτα την μετατροπή της Πατρίδας του, σε δορυφόρο της Τουρκίας.
Βλέποντας την Ελλάδα να καίγεται, ο σκεπτόμενος Έλληνας και δη ο Εθνικιστής και Πατριώτης πλημμυρίζει από πίκρα, θλίψη και οργή, αλλά αυτό δεν φτάνει.
Πρέπει να οργανωθεί, να οπλιστεί με θάρρος και αποφασιστικότητα, αλλά και με κατάλληλα όπλα και να είναι έτοιμος να συστρατευτεί με τον Ελληνικό Στρατό, στην υπηρεσία της Πατρίδας, όταν θα έρθει η κρίσιμη  ώρα.
Μπορεί ο Ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του σήμερα, να αδιαφορεί για τα συμβαίνοντα γύρω του, και να κοιτάζει γιά το πώς θα περνάει καλά, αλλά αυτό δεν πρέπει να απασχολεί πολύ τους Εθνικιστές, γιατί υπάρχει ένα ιστορικά βεβαιωμένο παγκόσμιο προηγούμενο.
Ποιό είναι αυτό;
Είναι το ιστορικά βεβαιωμένο γεγονός, ότι την ιστορία δεν την άλλαξαν ποτέ και πουθενά οι μεγάλες πλειοψηφίες.
Την άλλαξαν οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ !!
Το παρόν κείμενο γράφτηκε γιά όσους ρωτούν, νοιάζονται και πονάνε γιά την Ελλάδα.
Νικόλαος Η.Σκαντζός

Exit mobile version