Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όργια από την διεφθαρμένη κυβέρνηση Ζελένσκι στην Ουκρανία

Όργια από την διεφθαρμένη κυβέρνηση Ζελένσκι στην Ουκρανία

Γυρνάει όλο τον κόσμο φορώντας στρατιωτικά αμπέχωνα ο γελωτοποιός Ζελένσκι, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει ποτέ στον Στρατό! Αυτό δεν μειώνει καθόλου τον πατριωτισμό κάποιων πράγματι Ουκρανών πατριωτών, οι οποίοι δεν είναι Ρώσοι και δυστυχώς στο πρόσωπο της Ρωσίας του Πούτιν θυμούνται και πολεμούν τον σφαγέα μπολσεβίκο Στάλιν. Η κυβέρνηση Ζελένσκι όμως είναι μία κυβέρνηση ανδρείκελο των αμερικανών και του Σόρος γεμάτη διαφθορά και σκάνδαλα. 

Την ίδια ώρα που νέα παιδιά πεθαίνουν στο μέτωπο πολεμώντας τις πανίσχυρες ρωσικές δυνάμεις, αποκαλύφθηκε ότι μεγάλα σκάνδαλα συμβαίνουν στην χώρα.

Συγκεκριμένα οργή έχει προκαλέσει στους Ουκρανούς το γεγονός, ότι εν μέσω πολέμου, η κόρη του υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας Ολέκσιι Ρέζνικοφ αγόρασε σπίτι κοντά στις Κάννες για 7 εκατομμύρια ευρώ. 

Δεν είναι ο μόνος. Όσοι ανακατεύονται με τα δισεκατομμύρια που ρέουν από την Δύση για τον εξοπλισμό των Ουκρανών, προκειμένου να κτυπηθεί η Ρωσία του Πούτιν, έχουν προβεί σε σκάνδαλα εκατομμυρίων. Μεταξύ αυτών και ο Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Ντανίλοφ, ξόδεψε μέχρι τώρα 100.000 δολάρια για το μουσικό βίντεο της εγγονής του, που ζει στις ΗΠΑ και την προώθησή του στον ουρανοξύστη Gulliver. 

Την ίδια ώρα στις χώρες της Δύσεως και στην Ελλάδα βεβαίως οι made in USA πλουτοκράτες, που έχουν στα χέρια τους τα ΜΜΕ, πουλάνε στον λαό το παραμύθι ότι αυτοί που κυβερνάνε την Ουκρανία είναι υπερασπιστές της ελευθερίας, ενώ είναι διεφθαρμένοι πράκτορες της παγκοσμιοποίησης. 

Exit mobile version