Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σχετική έννοια”  η Εθνική κυριαρχία για Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

“Σχετική έννοια”  η Εθνική κυριαρχία για Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Οι “Πρέσπες” του Αιγαίου, όρο που πρώτος χρησιμοποίησε ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στην προεκλογική περίοδο του ’19, γίνεται πραγματικότητα. Γιατί τι άλλο να σημαίνουν οι δηλώσεις των κυβερνητικών παραγόντων περί… “υποχωρήσεων”; 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε σχετική έννοια την εθνική κυριαρχία σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ενώ στην Βουλή ο Γιώργος Γεραπετρίτης, πολιτικό τέκνο του Σημίτη των Ιμίων, απαντώντας σε σχετικές Επίκαιρες Ερωτήσεις ισχυρίστηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εννοούσε πως υπάρχει περίπτωση να προκύψουν και ορισμένες αποκλίσεις από την αρχική διαπραγματευτική μας θέση.

Όταν μιλάμε λοιπόν για “αποκλείσεις από την αρχική διαπραγματευτική μας θέση”, η οποία υποτίθεται ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η εθνική μας κυριαρχία, τι άλλο να σημαίνει αυτό, από εκείνο ακριβώς που δήλωσε ο Μητσοτάκης; Ότι δηλαδή, η εθνική κυριαρχία είναι σχετική έννοια!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η περίφημη “εθνική αντιπολίτευση” του ψευτομεσσία σιωπά, όπως σιωπά και ο ψευτομεσσίας και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βάζουν τους αρουραίους τους στο διαδίκτυο με ψεύτικα ονόματα να ρίχνουν λάσπη στον συναγωνιστή Μιχαλολιάκο και να λένε οτι δεν είναι στην φυλακή όταν είναι γνωστό ότι κυριολεκτικά πάλεψε με τον θάνατο ευρισκόμενος τρεις μήνες στην εντατική. Δεν περιμένουμε όμως κανένα ήθος και κανένα σεβασμό από ανθρώπους που έχουν αρνηθεί τον ίδιο τον εαυτό τους, τις Ιδέες τους και την Τιμή τους. 

Exit mobile version