Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφτασε η φωτιά σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας!

Έφτασε η φωτιά σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας!

Τετρακόσιες χιλιάδες στρέμματα κάηκαν τις τελευταίες εβδομάδες! Από την Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα και από την Θεσσαλία μέχρι την Πελοπόννησο και ενώ το 112 το περίφημο του ψηφιακού κράτους έκοβε για μία ακόμη φορά το αίμα των πολιτών δίνοντας σήμα ακόμη και στην Αθήνα μέσω κινητών να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, ο Χρυσοχοΐδης έλεγε στην Βουλή ότι πρέπει να ντρέπονται όσοι μιλάνε για καμένα σπίτια! Ένα από τα σήματα του 112 ήταν: “Εκκενώστε αν βρίσκεστε στο βόρειο τμήμα της πόλης της Λαμίας”. 

Περίεργη και ανησυχητική η φωτιά στην Νέα Αγχίαλο, η οποία έφθασε στην αποθήκη με τα πυρομαχικά των F-16 προκαλώντας τρομακτικές εκρήξεις… Το σύνθημα της κυβερνήσεως “όχι νεκροί” ήδη έχει καταπέσει, αφού η Ελλάδα θρηνεί πέντε νεκρούς! Όσο για την Νέα Αγχίαλο είδαμε να εκκενώνεται από την θάλασσα μια ολόκληρη πόλη, ενώ ετίθετο εκτός επιχειρησιακής ικανότητας η πλέον σημαντική αεροπορική βάση της χώρας, ο σιδερένιος βραχίονας της εθνικής μας άμυνας έναντι της τουρκικής απειλής, όπου ευρίσκονται τρεις μοίρες F-16! Υπήρχε επομένως σοβαρός λόγος να είναι εμπρησμός η συγκεκριμένη φωτιά στην εν λόγω περιοχή. Φαίνεται όμως πως δεν χρειάζονται κατάσκοποι όταν η ανικανότητα και η αχρηστία των υπευθύνων ξεπερνά κάθε όριο… γιατί είναι ανήκουστο να μην υπάρχει ζώνη πυρασφάλειας γύρω από μία αποθήκη πυρομαχικών και μάλιστα των πυρομαχικών των F-16.

Θλιβερός επίλογος η υποκριτική παρουσία των πολιτικών στις κηδείες των δύο ηρώων της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Οι ίδιοι ανθρώποι που τους έστειλαν να κάνουν επιχειρήσεις με αεροπλάνα ηλικίας 48 ετών, να παριστάνουν τους τεθλιμμένους, αντί να κρυφτούν. Αίσχος!

Exit mobile version