Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φτάνει η παραίτηση Νότη Μηταράκη για τις ευθύνες όχι μόνον της κυβερνήσεως, αλλά και ενός ολόκληρου κράτους;

Φτάνει η παραίτηση Νότη Μηταράκη για τις ευθύνες όχι μόνον της κυβερνήσεως, αλλά και ενός ολόκληρου κράτους;

Ο Νότης Μηταράκης είναι ένας πολιτικός χαμηλών τόνων, που θα είχε θέση σε κάποιο οικονομικό υπουργείο, αυτές άλλωστε είναι και οι σπουδές του! Κάποιοι τον επέλεξαν για σάκο του μποξ σε πρώτη φάση τον έβαλαν στο υπουργείο μετανάστευσης όταν στο Βόρειο Αιγαίο γινότανε σχεδόν πόλεμος, αυτός έφευγε από τις πίσω πόρτες με την προστασία αστυνομικών και τα ΜΑΤ έδερναν τους Έλληνες, που διαμαρτυρόντουσαν. Έχουμε όμως και συνέχεια… 

Στην νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε μια Ελλάδα που έχει γίνει το Ελ ντοράντο κάθε μαφίας και Φαρ Ουέστ στην κυριολεξία με καθημερινές δολοφονίες, ανέθεσαν στον εντελώς άσχετο με το αντικείμενο Μηταράκη το υπουργείο προστασίας του πολίτη, στο οποίο ανήκει και η πυροσβεστική.

Τελευταία πράξη η παραίτηση Μηταράκη, η οποία προφανώς του επεβλήθη και δείχνει την ανικανότητα του κράτους της Ν.Δ., της κυβέρνησης των “αρίστων” (των αρίστων ή των αχρήστων;) με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές που έκαψαν την μισή Ελλάδα. 

Με την ενέργειά της αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί να καλυφθεί πολιτικά και να τα φορτώσει όλα στον Μηταράκη. Φτάνει όμως η παραίτηση Μηταράκη για τις ευθύνες; Όχι μόνον της κυβερνήσεως της Ν.Δ., αλλά ενός ολόκληρου κράτους πολλών δεκαετιών και συγκεκριμένα από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, που έχει κατακάψει την Ελλάδα και έχει φτιάξει ο κάθε “αρπακολλατζής” και κομματόσκυλο βίλα μέχρι τις κορυφές των βουνών, που έχουν κατακάψει! Μια ματιά στην Αττική μόνο, στην Πάρνηθα, στην Πεντέλη, στον Υμηττό με τις βίλες να έχουν φτάσει σχεδόν στην κορυφή, δείχνει πόσο σάπιο είναι αυτό το διεφθαρμένο κομματικό κράτος.

Ένα διεφθαρμένο κομματικό κράτος, που με τον τρόπο του δολοφονεί Έλληνες Αξιωματικούς, όπως τους δύο ΗΡΩΕΣ, που έπεσαν πρόσφατα στο καθήκον. Ναι, τους δολοφονεί όταν τους βάζει να επιχειρούν με ιπτάμενα φέρετρα ηλικίας 48 ετών. 17 Αεροπόροι μας έχουν σκοτωθεί μέχρι σήμερα με τα Καναντέρ για όσους δεν το ξέρουν …

Exit mobile version