Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ουδεμία σχέση έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους “Σπαρτιάτες” 

Ουδεμία σχέση έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους “Σπαρτιάτες” 

Επειδή μετά τις εκλογές δεχθήκαμε πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία των “Σπαρτιατών”, επιθυμούμε να ενημερώσουμε άπαντες ότι δεν τα δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια και δεν έχουμε ουδεμία σχέση με ένα πολιτικό μόρφωμα αποτελούμενο από έναν πρόεδρο που έχει περάσει από καμιά δεκαριά κόμματα και είναι σταθερός πάντοτε μόνο στην αποτυχία. Τα ΜΜΕ, όμως, εκμεταλλευόμενα έναν πρώην βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που έχει αποχωρήσει εδώ και τρία χρόνια από το Κίνημά μας, καλλιέργησαν την εντύπωση προκειμένου να εξαπατήσουν τον Λαό να παρουσιάσουν το κόμμα αυτό σαν “διάδοχο” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Τους διαψεύδουμε κατηγορηματικά και καταγγέλλουμε όλη αυτήν την ιστορία ή μάλλον φαρσοκωμωδία σαν ένα τέχνασμα του Συστήματος με ξεκάθαρο σκοπό τον αποπροσανατολισμό του Λαού και τον έλεγχο του πολιτικού τοπίου. 

Δεν είναι τυχαίο ότι τα διάφορα κόμματα, που παρουσιάζονται σαν “ακροδεξιά” και παίρνουν εντολές από συγκεκριμένο πρόσωπο, που με νόμο παράνομο κατά την άποψή μας, απαγορεύεται η συμμετοχή του στις εκλογές λόγω Χρυσής Αυγής παρ’ όλες τις δηλώσεις του ότι δεν έχει σχέση με τον “φασισμό”, που αλλάζουν συνεχώς πρόσωπα σαν τον φαντομά στις ταινίες του Λουί Ντε Φινές, δεν έχουν κάνει ούτε μία συγκέντρωση, ούτε μία ενέργεια πατριωτική τους τελευταίους μήνες και το μόνο που γίνεται είναι να προβάλλεται από τα κανάλια ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο παίζει τον ρόλο του για λογαριασμό του Συστήματος.

Επισημαίνουμε επίσης ότι αποφεύγουν επιμελώς κάθε δήλωση κατά του σιωνισμού και των Αμερικανών και δεν παίρνουν θέση για τον πόλεμο Ρωσσίας – Ουκρανίας. Είναι φανερό ότι δεν θέλουν να έλθουν σε κόντρα με την Ν.Δ., από την οποία έχουν περάσει οι περισσότεροι βουλευτές των (Στίγκας, Κατσιβαρδάς κλπ.) και στην κρίσιμη στιγμή έχουν δεσμευτεί ότι θα την στηρίξουν. Σε δημόσιες δηλώσεις τους δε ηγετικά στελέχη τους έχουν δηλώσει ότι απεχθάνονται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Παρομοίως και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους απεχθάνεται, αφού αν μη τι άλλο είναι καιροσκόποι και γυρολόγοι των κομμάτων…

Χαρακτηριστικό του πνεύματος του κόμματος “Σπαρτιάτες” είναι ότι διαμαρτυρήθηκαν στην πρόεδρο της δημοκρατίας γιατί δεν τους κάλεσε στην εορτή που δεν έγινε. Θα ήθελαν, λοιπόν, να είναι εκεί! Καμία διαμαρτυρία από κάποιους κατά δήλωσή τους “εθνικισταράδες”, που είναι στο κόμμα, ούτε από τον μέντορα και καθοδηγητή τους, που οι τελευταίες εξελίξεις με τις υπογραφές κατά του Στίγκα και υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη, αποδεικνύουν ότι έπρεπε να απαγορευτεί η συμμετοχή τους στις εκλογές σύμφωνα με το νόμο-τέρας που έχουν κάνει. Και όμως δεν έγινε καμία προσφυγή στο εκλογοδικείο ούτε από αριστερά, ούτε από δεξιά! Γιατί; Γιατί τους χρειάζεται και η αριστερά και η δεξιά για να μην υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή η οποιαδήποτε Χρυσή Αυγή, ένα αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα και όχι ένα κόμμα μαϊμού με περικεφαλαία… 

Η κωμωδία λοιπόν, με τους “Σπαρτιάτες” και τον “μεσσία” ας τελειώσει. Δεν κάνανε καμία επανάσταση 240.000 ψήφους πήρανε με απάτη και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε στην πρώτη της εμφάνιση 440.000 και παρ’ όλα αυτά το Σύστημα με τρόπο βρόμικο μας έβαλε φυλακή.

Υ.Γ.: Όσο για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων, ως γνωστόν, υπάρχει νόμος, ο οποίος προβλέπει ότι οποιοσδήποτε καταδικαστεί για κακούργημα εκπίπτει του αξιώματος τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ακόμη και εάν είναι απλός δημοτικός σύμβουλος. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν εκλεγεί Δήμαρχος ο Κασιδιάρης (όπως φαντάζονται κάποιοι…) θα πρέπει την επόμενη ημέρα να τεθεί σε αργία! Γιατί τότε βάζει υποψηφιότητα; Ο λόγος είναι απλός και γνωστός εδώ και 11 τουλάχιστον χρόνια… Για την προβολή και μόνο για τα κανάλια τις φωτογραφίες. And the show must go on… όπως τραγούδαγε ο συγχωρεμένος Φρέντυ Μερκούρι. Μη ξεχνάμε και την δήλωση Κατσιβαρδά ότι το κόμμα “Σπαρτιάτες” θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

Exit mobile version