Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκληρός παίκτης η Ρωσσία – Αρχίζει ο πόλεμος των σιτηρών 

Σκληρός παίκτης η Ρωσσία – Αρχίζει ο πόλεμος των σιτηρών 

Δυσάρεστη έκπληξη για τον αγγλοσαξονικό άξονα, που έχει υιοθετήσει τον γελωτοποιό Ζελένσκι, που γυρνάει όλο τον κόσμο με ένα στρατιωτικό αμπέχονο και ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ έναν πυρηνικό πόλεμο, η συμμαχία της Ρωσσίας με την Βόρειο Κορέα, η οποία δήλωσε επίσημα ότι θα προμηθεύει με όπλα και πυρομαχικά την Ρωσσία. 

Την ίδια στιγμή απαντώντας σε επίθεση που έγινε με δύο drones σε δύο εμπορικά κτίρια της ρωσσικής πρωτεύουσας, τα οποία ευρίσκονται δίπλα από το ρωσσικό υπουργείο άμυνας, μία αντεπίθεση της Μόσχας. Αντεπίθεση επίσης και για επίθεση πάλι με  drones τουρκικής κατασκευής και προελεύσεως, εναντίον της Κριμαίας, που έπληξε κτίριο κατοικιών και μία αποθήκη πυρομαχικών. 

Πριν περάσει ούτε μία μέρα η Ρωσσία με drones καμικάζε Ιρανικής κατασκευής κτύπησαν δύο λιμάνια επάνω στον Δούναβη το Ρένι που βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ρουμανία καθώς και το λιμάνι του Ισμαήλ. 

Τα drones των ρώσσων είχαν συγκεκριμένους στόχους και αυτοί ήταν οι αποθήκες των σιτηρών. Η Ουκρανία κατήγγειλε την Ρωσσία για παγκόσμια τρομοκρατία και ότι καταδικάζει σε πείνα χώρες της Αφρικής. Όμως η Ρωσσία σε συγκεκριμένες χώρες της Αφρικές, οι οποίες είναι φιλικές απέναντί της έχει υποσχεθεί την παροχή σιτηρών. Ένας νέος πόλεμος λοιπόν αρχίζει πόλεμος για το ψωμί και οι τυχοδιωκτικές ενέργειες του Μπάιντεν δημιουργούν μία επικίνδυνη κατάσταση για ολόκληρο τον κόσμο η οποία θα φέρει κύματα εκατομμύριων λαθρομεταναστών από την Αφρική στην Ευρώπη.

Exit mobile version