Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται ανεξέλεγκτη η δράση των ΜΚΟ

Συνεχίζεται ανεξέλεγκτη η δράση των ΜΚΟ

Η είδηση πέρασε στα ψιλά για την δίωξη σε βαθμό κακουργήματος του μόνιμου μηνυτή της Χρυσής Αυγής, Δημητρά, για την εμπλοκή του σε ΜΚΟ, που φέρνουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Από κει και πέρα ούτε λέξη στα κανάλια, ούτε φωτογραφία, ούτε προφυλάκιση… Αντίθετα για την δράση ενός ψευτομακεδόνα μέσα στην ίδια την Θεσσαλονίκη κινητοποίησαν κάμερες και εισαγγελείς για απλά πλημμελήματα και αυτό γιατί η δράση ήταν εθνικιστική.

Το πανηγύρι με τους λαθρομετανάστες όμως και τις ΜΚΟ που δήθεν θα περιόριζε η Νέα Δημοκρατία συνεχίζεται. Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, αλλά θάφτηκε από κανάλια και τις μεγάλες φυλλάδες, δύο εγκληματικές οργανώσεις και μέλη ΜΚΟ εμπλέκονταν στο δίκτυο που γέμισε με λαθρομετανάστες το νησί της Λέσβου, το οποίο και κατάφερε να εξαρθρώσει η Ελληνική Αστυνομία. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., οι δύο ομάδες συναποτελούσαν οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διευκόλυνση της παράνομης εισόδου μεταναστών και προσφύγων στη χώρα μέσω της Λέσβου. Στις δύο αυτές ομάδες διαπιστώθηκε η εμπλοκή 21 ατόμων, μεταξύ των οποίων μέλη διεθνούς κυκλώματος, ΜΚΟ, καθώς και διαμένοντες σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Λέσβου. Στη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία, εξάλλου, περιλαμβάνονται ακόμη 16 άτομα.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περιλαμβάνει τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Exit mobile version