Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστικό Κίνημα με ευρώ και αμερικάνικες βάσεις δεν γίνεται

Εθνικιστικό Κίνημα με ευρώ και αμερικάνικες βάσεις δεν γίνεται

Ο κόσμος αλλάζει δραματικά και βρισκόμαστε ενώπιον παγκόσμιων ανακατατάξεων. Ίσως ήλθε η ώρα ο ληστρικός αγγλοσαξονικός άξονας, που τόσα δεινά επέφερε στην Πατρίδα μας, επιτέλους να απολέσει την παγκόσμια κυριαρχία. Στην περίπτωση αυτή το θλιβερό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν έχει πάρει λάθος δρόμο και θα το πληρώσει ακριβά. Όπως θα πληρώσει ακριβά και την ασφυκτική υποταγή της χώρας μας στην Ευρώπη των τοκογλύφων. Για αυτό το θέμα, όχι τώρα, αλλά πριν επτά ολόκληρα χρόνια ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του δήλωνε:

Συνέντευξη το 2016 του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” στην κ. Βέτα Ανδρή:

“Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διοργανώνει το 8ο Συνέδριό του.

Ένα Συνέδριο, που διεξάγεται μέσα σε μια τρομερά δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, τόσο για την Πατρίδα μας, όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη… 

Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, που εκφράζει η Χρυσή Αυγή, αντιμετωπίζει με το 8ο Συνέδριό του όλες αυτές τις προκλήσεις. 

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, απάντησε σε ορισμένα πολύ σημαντικά ερωτήματα που του θέσαμε. 

Β.Α.: Θεωρείτε ότι η παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε. και το ευρώ επιδεινώνει περαιτέρω την κατάσταση;

Ν.Μ.: Είναι βέβαιο ότι την επιδεινώνει! 

Τουλάχιστον στο “προσφυγικό” ζήτημα, την επιδεινώνει… 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο σημείο αυτό. Όλοι αυτοί έρχονται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσουν για να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (άλλος στη Γερμανία, άλλος στην Αυστρία, άλλος στην Ολλανδία, άλλος στη Σουηδία κλπ.). 

Εάν, λοιπόν, η Ελλάδα δεν ήταν στην Ε.Ε., απλά δεν θα ερχόντουσαν στην Ελλάδα. 

Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., την κάνει έναν γοητευτικό θα έλεγα προορισμό για όλους αυτούς, έτσι ώστε να περάσουν στην Ευρώπη. 

Εις ό,τι αφορά το θέμα του ευρώ, η ιδεολογική θέση της Χρυσής Αυγής είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα! 

Μια επιστροφή όμως, που πρέπει να γίνει αφού προετοιμαστεί πρώτα η οικονομία μας, η εθνική μας παραγωγή. 

Μόνο μ’ αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα. Αλλά, απ’ ό,τι βλέπουμε, όπως πορεύεται η ελληνική οικονομία με το Μνημόνιο, καθίσταται πλέον μονόδρομος ίσως η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα!

Δεν βλέπουμε να έρχεται κάποια λύση με όλα αυτά τα Μνημόνια… 

Καμία ανάπτυξη δεν έρχεται. 

Εμείς έχουμε ως ξεκάθαρη θέση, την καταγγελία του χρέους ως επαχθούς, θέση που είχε και ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που πήρε τις εκλογές. Γιατί από τις εκλογές και μετά, άλλαξε αυτομάτως θέση… 

Η Χρυσή Αυγή μένει σταθερή στη θέση της αυτή! Ναι, λοιπόν, το προσφυγικό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, γιατί η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. 

Και να συμπληρώσω πάνω σ’ αυτό: σκεφτείτε όλους αυτούς που συντηρούν τις οικογένειές τους, στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές, στο Αφγανιστάν κλπ., αν πληρωνόντουσαν σε δραχμές, θα τους ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνουν στην Ελλάδα και δεν Θα έμεναν στην Ελλάδα. 

Τώρα όμως, υπάρχει μια τεράστια διαρροή κεφαλαίου από τη χώρα μας -περίπου 40 με 50 δισ. ευρώ μόνο τα τελευταία χρόνια!- που φεύγει ανεξέλεγκτα προς τις χώρες των μεταναστών.

Exit mobile version