Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ; ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ, ΜΗΔΕΝ!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ; ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ, ΜΗΔΕΝ!

Σημεία και τέρατα έχουν συμβεί από το 2020 τον Οκτώβριο, που έβαλε το κράτος, με τις πολιτικές δυνάμεις να χειροκροτούν έξω από το δικαστήριο, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη φυλακή. Καμία αντίδραση πατριωτική εκτός από τις καθιερωμένες έστω και με περιορισμένο αριθμό λόγω των απαγορεύσεων και των αποκλεισμών εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα Ίμια, τις Θερμοπύλες κλπ. και έντονη δράση στην Θεσσαλονίκη από τους Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας όπως και δράσεις στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο. 

Κατά τα άλλα τέλειωσαν οι “μακεδονομάχοι” και κανένας δεν θυμάται την συμφωνία των Πρεσπών. Καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην τουρκική απειλή. Καμία διαμαρτυρία για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Με δυο λόγια ο περίφημος εθνικιστικός ακτιβισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος και δεν θυμίζει τίποτε από τις ημέρες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όταν τρίζαν τα πεζοδρόμια και οι λεωφόροι Αθηνών και Θεσσαλονίκης από τις πορείες των Εθνικιστών με την καθοδήγηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό πέτυχαν οι ανθέλληνες του Συστήματος και μαζί τους οι διασπαστές και οι λιποτάκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Exit mobile version