Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα μεγάλο ψέμα: Δεν ήταν και δεν είναι πολιτική η δίκη της Χρυσής Αυγής 

Ένα μεγάλο ψέμα: Δεν ήταν και δεν είναι πολιτική η δίκη της Χρυσής Αυγής 

Διαβάστε την παρακάτω δήλωση του ηγετικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Παύλου Μαρινάκη: 

Ο Παύλος Μαρινάκης υποστήριξε ότι «εξαντλήσαμε τους προηγούμενους μήνες κάθε δυνατότητα που μας έδινε το σύνταγμα και οι νόμοι σε εγκληματικές οργανώσεις και καταδικασμένους να αποτελούν αρχηγούς κομμάτων που θα εισέλθουν στη Βουλή» και ότι στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής «το θέμα ήταν ποινικό και όχι πολιτικό, όσο απεχθείς και εάν ήταν οι απόψεις τους».

Ώστε έτσι λοιπόν, ποινική και μόνον η υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μήπως ήταν ασέλγεια κατά ανηλίκων, όπως κατηγορήθηκε ένας υπερήφανος πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας; Ή μήπως κάναμε κάποια ληστεία ή διάρρηξη; Για το αν ήταν πολιτική ή ποινική η δίκη μας απαντούν οι ίδιοι οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων. Σας παραθέτουμε μόνο δύο δημοσιεύματα και είναι αρκετά κύριε Μαρινάκη για να καταλάβετε ότι είπατε ένα μεγάλο ψέμα:

“Το «παρών» στη δικαστική αίθουσα έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο βουλευτής Θανάσης Παφίλης, η κ. Περιστέρα Μπαζιάνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορος Σεβαστίδης και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.”

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας χαιρέτισε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την Δημοκρατία», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η σημερινή απόφαση αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Δημοκρατία και οι θεσμοί της έχουν πάντα τη δυνατότητα να ανατρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσής τους».

«Η Δημοκρατία σήμερα νίκησε. Είναι στο χέρι όλων μας να νικά καθημερινά» τονίζει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή για την απόφαση της Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή.”

Μετά ταύτα επιμένετε ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής και η καταδίκη της δεν είναι μία πράξη πολιτική; Έχετε δει πολλές φορές σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο να καταγγέλλει “εγκληματικές οργανώσεις”;

 

N.Γ. Μιχαλολιάκος – Ιδρυτής Λαϊκού Κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version