Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσοχή προσοχή! Κυκλοφορούν μαϊμού “φασίστες” στην Ευρώπη

Προσοχή προσοχή! Κυκλοφορούν μαϊμού “φασίστες” στην Ευρώπη

Δεν είναι λίγοι σε αυτήν την χώρα, που κατηγορούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί δεν γίνεται καλό παιδί να μαζέψει Αφρικανούς και Ασιάτες και γκέι στα ψηφοδέλτιά της, να γίνει όπως τα λεγόμενα “ακροδεξιά” κόμματα της Ευρώπης. Όπως η Τζόρτζια Μελόνι π.χ. στην Ιταλία, η οποία έκανε δηλώσεις κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ, κατά των λαθρομεταναστών, που αυτή αποφασιστικά θα σταματούσε και άλλα πολλά… Έτσι πήρε κεφάλι από την Λέγκα του Βορρά κι έγινε πρωθυπουργός! Η Μελόνι ήταν φασίστρια αποδεδειγμένα από την εποχή που στο κόμμα ηγέτης ήταν ο Αλμιράντε, αλλά σαν πρωθυπουργός έγινε ένα πολύ καλό παιδί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τώρα τα “μασάει” για το θέμα λαθρομετανάστες. Μελόνι θέλουν να γίνουν και οι ενταύθα συνταγματικοί πατριώτες και λοιποί ψευτοεθνικιστές, τους οποίους κανάλια και ένα Σύστημα ολόκληρο παρουσίασε δήθεν ως “διαδόχους” της Χρυσής Αυγής, αλλά το ψέμα δεν πάει μακριά και μέχρι τις επόμενες εκλογές αφ’ ενός μεν θα έχουν δείξει το αληθινό τους πρόσωπο, αφ’ έτερου δε θα υπάρχει σίγουρα ένα πραγματικό και όχι μαϊμού Εθνικιστικό Κίνημα. Για το ζήτημα της Μελόνι και της κωλοτούμπα της εγράφη στο διαδίκτυο: 

el.gr “Η Ιταλίδα δήθεν δεξιά πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, έχει αμβλύνει τη στάση της για τη μετανάστευση, αφού παραδέχτηκε ανοικτά πλέον ότι «η Ευρώπη και η Ιταλία χρειάζονται μετανάστευση».

Έθνη από τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική συμφώνησαν την Κυριακή να προσπαθήσουν να…επιβραδύνουν την παράνομη μετανάστευση, μετά από πρωτοβουλία της Ρώμης.

.Τουλάχιστον αυτό λένε στα λόγια, αφού όπως όλα δείχνουν επιδιώκουν το αντίθετο!

Την ίδια στιγμή που η Μελόνι ξεστομίζει τα παραπάνω απίστευτα λόγια, ο νότος της Ιταλίας, όσο η Μελόνι το παίζει …«δεξιά», «βράζει»! Κατά δεκάδες χιλιάδες αλλοδαποί κάθε εθνικότητας μαζεύονται στις ακτές της νότιας Ιταλίας, προερχόμενοι συντονισμένα από τη βόρεια Αφρική” el.gr 

Exit mobile version