Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εργοστάσιο drones φτιάχνει η Τουρκία στην Ουκρανία

Εργοστάσιο drones φτιάχνει η Τουρκία στην Ουκρανία

Επικίνδυνο παιχνίδι παίζει ο γελωτοποιός Ζελένσκι, ο οποίος προσπαθεί να προκαλέσει ένα ολοκαύτωμα στην Ουκρανία κτυπώντας με drones την ίδια την Μόσχα. 

Όπως έγινε γνωστό ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη τουρκικής κατασκευής επιτέθηκαν στην Μόσχα ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας φύλακας και σημειώθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην πρόσοψη δύο κτιρίων με γραφεία στην επιχειρηματική συνοικία Moskva-Citi. Ένα εκ των δύο κτιρίων στέγαζε υπηρεσίες τριών υπουργείων. Οι πτήσεις από και προς το αεροσδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας ανεστάλησαν για περίπου μία ώρα.

Την ίδια στιγμή μάλιστα που τα αμερικανόδουλα παπαγαλάκια μας μιλάνε για την δήθεν συμμαχία της Ρωσσίας με την Τουρκία, η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει εργοστάσιο με drones στην Ουκρανία με τα οποία θα κτυπούν την Ρωσσία.

Το Τουρκο-Ουκρανικό έργο προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό. Η Baykar συνεχίζει το σχέδιό της για την κατασκευή ενός ολόκληρου κέντρου έρευνας και παραγωγής στην επικράτεια της Ουκρανίας, το οποίο όχι μόνο θα συναρμολογεί drones Bayraktar αλλά θα παρέχει επίσης υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης, εκσυγχρονισμό και εκπαίδευση προσωπικού.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε επίσημα ότι, υπεγράφη σύμβαση με την τουρκική Baykar. Σύμφωνα με το έγγραφο, ένας κόμβος επισκευής και συντήρησης πρόκειται να ανοίξει στην Ουκρανία. Ένα άλλο Κέντρο, που είναι ένα κοινό έργο μεταξύ της εταιρείας και της ουκρανικής κυβέρνησης,  θα ανοίξει «στο εγγύς μέλλον»

Exit mobile version