Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα άρθρο στην εφημερίδα το “ΒΗΜΑ” για την φαρσοκωμωδία “Σπαρτιάτες” και τον Κασιδιάρη

Ένα άρθρο στην εφημερίδα το “ΒΗΜΑ” για την φαρσοκωμωδία “Σπαρτιάτες” και τον Κασιδιάρη

Ήταν να κάνουν κοινοβουλευτική ομάδα την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023, την οποία ανέβαλαν για την Παρασκευή 4η Αυγούστου 2023, αλλά άπαντες οι βουλευτές λάκισαν για την επαρχεία και απέμειναν μόνον δύο για να τα πούνε τετ-α-τετ με τον Στίγκα και να συμφωνήσουν ότι θα κάνουν κοινοβουλευτική ομάδα τέλη Αυγούστου και θα δούνε πότε θα γίνει το Συνέδριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Στίγκας τους είπε ότι εάν ταυτιστούν με τον Κασιδιάρη, έχει πληροφορίες από την κυβέρνηση ότι θα τους κοπεί η χρηματοδότηση όπως έγινε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και εκεί το αίμα τους πάγωσε… Πρόκειται για μία ιστορία που εξελίσσεται σε κωμωδία και για την οποία υπάρχει υπεύθυνος και είναι αυτός που την έστησε και όλοι τον γνωρίζετε. Καθάρισε εύκολα με τον Κανελλόπουλο, τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που τον άδειασε χωρίς τύψεις, όπως και με τον Ταξίαρχο Χατζηλιάδη. Ένας ναύαρχος που έγραφε στην Ελεύθερη Ώρα άρθρα πύρινα υπέρ του αγνοείται… Όπως αγνοούνται και η “αφρόκρεμα”, οι καθηγητές Πανεπιστημίου, οι ιατροί και οι επιστήμονες και στην θέση αυτών είναι κάποιοι άνθρωποι, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, οι οποίοι όμως είναι απλοί βιοπαλαιστές, ιδιοκτήτες καταστημάτων και τίποτε άλλο. Ο ρόλος όμως του Ηλία Κασιδιάρη γίνεται σιγά-σιγά φανερός και έγραψε σχετικά για αυτόν η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” τα παρακάτω:      

https://www.tovima.gr/print/politics/to-fidi-troei-ta-avga-tou/ 

Ηλίας Κασιδιάρης, όταν το φίδι τρώει τα αβγά του …

Το πρωτοφανές άδειασμα Στίγκα από τους βουλευτές των Σπαρτιατών και ο ρόλος του Ηλία Κασιδιάρη – Πώς το πρώην πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής «καίει» όσα στελέχη επιχειρούν να αυτονομηθούν.

«Ο Κασιδιάρης δεν θέλησε να κάνει ποτέ κόμμα αλλά μια αυλή πιστών ακολούθων». Έτσι μιλάνε γι’ αυτόν όσοι τον γνωρίζουν στον ευρύτερο χώρο της Ακροδεξιάς.

Όλες οι κινήσεις του εγκλείστου στις φυλακές Δομοκού δείχνουν την αλήθεια της ανωτέρω φράσης. Από τον τρόπο που λειτουργούσε το κόμμα «Ελληνες» ως γραφείο Τύπου του Κασιδιάρη αλλά και από τη συμπεριφορά που επέδειξε στους κατά καιρούς «μπροστινούς» που χρησιμοποίησε για να ξεπεράσει τις διάφορες τροπολογίες, δείχνουν τον προσωποκεντρικό χαρακτήρα κάθε πολιτικής του προσπάθειας.

Οταν οι τροπολογίες για τον αποκλεισμό νεοναζιστικών μορφωμάτων από τις εκλογές ψηφίστηκαν, ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκίνησε μανιωδώς να ψάχνει τρόπους ή μάλλον πρόσωπα ώστε να μπορέσει να τις ξεπεράσει. Ολες όμως αυτές οι κινήσεις είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. τα πρόσωπα που έψαξε να βρει δεν προέρχονταν από τον σκληρό πυρήνα της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα αλλά από τις παρυφές αυτής.

Αυτό το έκανε αφενός για να μην μπορεί, άθελά του, να εμφανιστεί ένας τυχόν ανταγωνιστής του σε αυτό το κοινό και αφετέρου για να μπορεί εύκολα να τον αδειάζει, κατηγορώντας τον για… ιδεολογική εκτροπή … Στο μεταξύ ο Κασιδιάρης είχε φροντίσει να «κάψει» όσα στελέχη των «Ελλήνων» είχαν δείξει μια παραπάνω δημόσια παρουσία, κατεβάζοντάς τα στις εκλογές του Μαΐου … 

Στα στελέχη που «κάηκαν» τον Μάιο  συμπεριλαμβανόταν όλη η διοίκηση του κόμματος στην Μακεδονία, η οποία, όπως είχαμε γράψει, υπέπεσε στο σφάλμα να έρθει σε ρήξη με τον σημερινό «σπαρτιάτη» βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και εκλεκτό του Κασιδιάρη, Ιωάννη Κόντη. Το ίδιο και όσοι από τους «Ελληνες» είχαν εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή σε κάποιο αυτοδιοικητικό αξίωμα.”

Exit mobile version