Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΚΕ ένας μηχανισμός ψεύδους και απάτης!

ΚΚΕ ένας μηχανισμός ψεύδους και απάτης!

Εκμεταλλευόμενοι την στυγνή δολοφονία ενός Ελληνόπουλου από εγκληματίες χούλιγκαν, που δεν έχουν Ιδεολογία είτε δηλώνουν δεξιοί, είτε αριστεροί, το ΚΚΕ έκανε πάλι το θαύμα του και διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα κρέμασε πανό στον τόπο της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ, το οποίο έγραφε “ΑΛΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΡΙΟ ΕΣΥ, Σκοτώνουν οι ναζί με του κράτους την ανοχή”. Αλήθεια οι αριστεροί τρομοκράτες που έχουν δολοφονήσει περισσότερους από πενήντα Έλληνες από το 1974 μέχρι σήμερα με τον ΕΛΑ και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις τι ήταν; Ναζί και αυτοί;

Ας έλθουμε όμως στο προκείμενο. Πράγματι οι χούλιγκαν της Dynamo Zagreb δηλώνουν όχι ναζί, αλλά Κροάτες Εθνικιστές. Για την επίθεση όμως αυτή είχαν βοήθεια από σκληροπυρηνικούς οπαδούς μεγάλης ομάδας, που δηλώνουν αριστεροί! Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του defencepoint.gr υπήρχαν χούλιγκαν του Παναθηναϊκού μαζί με τους Κροάτες, οι οποίοι μαχαίρωναν αδιάκριτα και έχουν εκτός από την δολοφονία κόψει και το αφτί ενός νέου! Όπως δήλωσε μάλιστα στην ΕΡΤ αυτόπτης μάρτυρας οι χούλιγκανς οι Έλληνες είχαν κάνει συμφωνία με τους Κροάτες και αυτοί τους οδήγησαν.

Αυτά για την δολοφονία του Μιχάλη για την οποία λυπήθηκε ολόκληρος ο Ελληνικός λαός όποια πολιτική ταυτότητα αν έχει και την θεωρεί όχι μόνον άδικη, αλλά και έργο της ανευθυνότητας και ανικανότητας αυτού του άθλιου και καλά ψηφιακού κράτους. Αλήθεια, οι “σύντροφοι” του Περισσού, που πέρασαν από μπροστά τους όπως είπαν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ η ομάδα των χούλιγκανς, γιατί δεν ειδοποίησαν την αστυνομία; Για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη έχουν το θράσος οι μπολσεβίκοι να λένε ότι την έκαναν ναζί, αφού είναι γνωστό ότι ξεκίνησαν και ήταν οργανωμένοι σε συγκεκριμένο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος απομονώθηκε από τους άλλους συνδέσμους του ΠΑΟΚ μετά το έγκλημα και ο οποίος έχει μέσα στα μέλη του αριστερούς, οργανωμένους αντιφα και αλλοδαπούς. Ναζί ήταν όλοι αυτοί; 

Φαίνεται όμως πως η υπόθεση θα έχει και συνέχεια όπως προκύπτει από την παρακάτω είδηση:

“Επίθεση από αγνώστους, που φέρεται να έχει σύνδεση με τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή την περασμένη Δευτέρα, έξω από την OPAP Arena, σημειώθηκε σε καφέ στους Αμπελόκηπους. Μια ομάδα αγνώστων που επέβαινε σε μηχανάκια, πέρασε από καφέ που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού επί των οδών Τσόχα και Κυριακού και κατέβασαν την τζαμαρία καφετέριας.

Εικάζεται ότι η καφετέρια ανήκει στον οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού που έχει συλληφθεί για τα φονικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, στα οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.”

Σας ενημερώνουμε ότι οι συλληφθέντες Έλληνες είναι άπαντες οπαδοί σκληροπυρηνικοί και μάλιστα γνωστοί όχι μόνον για την γηπεδική τους δράση, αλλά και την αντιεξουσιαστική… Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Exit mobile version