Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκλογές δήμου Αθηναίων 2010: Η μεγάλη απόδειξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπήρξε δημιούργημα των μνημονίων και της κρίσης

Εκλογές δήμου Αθηναίων 2010: Η μεγάλη απόδειξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπήρξε δημιούργημα των μνημονίων και της κρίσης

Τον Νοέμβριο του 2010 ο λαός δεν είχε καταλάβει ότι τον οδηγούν στην καταστροφή με το μνημόνιο και μάλιστα τότε ο Σαμαράς παριστάνει με τις γραφικότητες του Ζαππείου τον αντιρρησία στο μνημόνιο!

Λένε πολλοί, μάλλον όχι πολλοί, όλα τα λαμόγια των ΜΜΕ, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δημιούργημα της κρίσης και των μνημονίων. Τους θυμίζουμε ότι στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2010 ο Τζωρτζ Παπανδρέου είχε δηλώσει ότι εάν υποστεί ήττα στις εκλογές θα προκηρύξει εθνικές εκλογές. Τελικά το ΠΑΣΟΚ κυριάρχησε στον εκλογικό χάρτη με κορυφαία δείγματα την νίκη του Καμίνη στην Αθήνα και του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη. 

Εκείνο τον Νοέμβριο του 2010 μέσα σε πλήρη συνωμοσία σιωπής κατεβαίνει για δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό “Ελληνική Αυγή” στην Αθήνα ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. Πλήρης η σιωπή στις δημοσκοπήσεις, καμία αναφορά! Και τηλεοπτική παρουσία μόνον μία στον ALTER με εξώδικο στον Νίκο Χατζηνικολάου! Τελικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όταν το ΠΑΣΟΚ νικούσε και δεν υπήρχε ούτε αντιμνημονιακό κίνημα ούτε κρίση, πήρε 5,3% στο Δήμο Αθηναίων και εξελέγη δημοτικός Σύμβουλος. Στον συνδυασμό του είχαν κατέβει και κάποιοι άλλοι ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι πρωθυπουργοί σήμερα, οι οποίοι δεν πήραν παραπάνω κανένας τους από 400 σταυρούς από τους συνολικά 11.000 που πήρε ο συνδυασμός… 

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2010 δείχνει καθαρά ότι δεν ήταν δημιούργημα της πλατείας των αγανακτησμένων, της κρίσεως της οικονομικής και των μνημονίων η Χρυσή Αυγή, αλλά αποτέλεσμα πολύχρονου αγώνα, πολλών αγωνιστών και πρώτα απ’ όλα του ιδρυτή της συναγωνιστή Μιχαλολιάκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους πρώτους μήνες του 2011 άνθρωπος, ο οποίος εργαζόταν στην εταιρεία του καθηγητή Βερναρδάκη, ο οποίος έκανε δημοσκοπήσεις, μας είχε δώσει την πληροφορία ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μπει στην βουλή. Το μόνο γνωστό όνομα ήταν αυτό του Μιχαλολιάκου και κανένα άλλο. 

Exit mobile version