Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απόβαση Ρώσων Καταδρομέων σε τούρκικο πλοίο! 

Απόβαση Ρώσων Καταδρομέων σε τούρκικο πλοίο! 

Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας επιθεώρησε έκανε νηοψία σε ένα τούρκικο πλοίο (σημαία Δημοκρατίας του Παλάου που βρίσκεται στο δυτικό Ειρηνικό ωκεανό ) στη Μαύρη Θάλασσα ακριβώς στο βορρά του Βοσπόρου που κατευθυνόταν προς το λιμάνι Izmail στην Ουκρανία. ”Οι Ρώσοι πραγματοποίησαν μια επιχείρηση στρατιωτική”. Με προειδοποιητικά πυρά το ρωσικό πολεμικό πλοίο «Βασίλι Μπίκοφ» σταμάτησε για επιθεώρηση ένα πλοίο ξηρού φορτίου υπό σημαία Παλάου που κατευθυνόταν προς το ουκρανικό λιμάνι Izmail στη Μαύρη Θάλασσα. Ρώσοι κομάντο αποβιβάστηκαν στο τούρκικο πλοίο από ελικόπτερο που σηκώθηκε από το ρώσικο πλοίο. Μετά τη νηοψία το καράβι συνέχισε το δρόμο του.. Αλλά ο ρώσικος τσαμπουκάς έγινε για να περνάει και το μήνυμα ποιός κάνει κουμάντο στη Μαύρη Θάλασσα.

Το πρακτορείο tass μεταδίδει σχετικά:

Το πλήρωμα του πλοίου «Vasily Bykov» του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού σταμάτησε βίαια το φορτηγό πλοίο «Sukra Okan» υπό σημαία Παλάου στη Μαύρη Θάλασσα, το οποίο κατευθυνόταν προς το ουκρανικό λιμάνι Izmail. Μετά την επιθεώρηση, το πλοίο συνέχισε να κινείται προς το λιμάνι προορισμού, δήλωσε στους δημοσιογράφους το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το τμήμα ανέφερε ότι το φορτηγό πλοίο βρέθηκε στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας περίπου στις 06:40 ώρα Μόσχας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο καπετάνιος του πλοίου δεν απάντησε στο αίτημα να σταματήσει για επιθεώρηση για τη μεταφορά απαγορευμένων εμπορευμάτων. «Για να σταματήσει αναγκαστικά το σκάφος από το ρωσικό πολεμικό πλοίο, ρίχθηκαν προειδοποιητικά πυρά από αυτόματα φορητά όπλα».

Exit mobile version