Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ και η παραπληροφόρηση: Χούλιγκαν είναι μόνον οι ακροδεξιοί!

Η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ και η παραπληροφόρηση: Χούλιγκαν είναι μόνον οι ακροδεξιοί!

Το τραγικό περιστατικό στην Νέα Φιλαδέλφεια με την απώλεια της ζωής ενός 29χρονου, για ένα τίποτε, για ένα ψεύτικο ιδανικό όπως είναι οι ομάδες των “νταβατζήδων”, που έχουν φτιάξει ιδιωτικούς στρατούς για τα συμφέροντά τους, έδωσε την αφορμή στα ορφανά του Στάλιν, που κυριαρχούν στις φυλλάδες και τα κανάλια να κάνουν πάλι προπαγάνδα ότι για όλα φταίνε οι “ναζί”, λαμβάνοντας αφορμή ότι πράγματι οι οπαδοί της Ντιναμό είναι εθνικιστές όσο μπορεί να είναι ιδεολόγοι βέβαια κάποιοι που σκοτώνονται για τα γήπεδα! 

Στην πραγματικότητα οι χούλιγκανς δεν έχουν ιδεολογία, δεν μπορούν να έχουν ιδεολογία, γιατί πεδίο αγώνων ιδεολογικό υπάρχει και είναι αυτοί απόντες. Το να γράφουν όμως άρθρα όπως στο πρωτοσέλιδο των “ΝΕΩΝ” ακροδεξιοί χούλιγκαν ίδια κερκίδα είναι τουλάχιστον χοντροκομμένη προπαγάνδα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον οι εξέδρες των φανατικών κυριαρχούνται από αντιφάδες και μισθοφόρους των προέδρων… 

Είναι λοιπόν οι φανατικοί των γηπέδων όλοι ακροδεξιοί και νεοναζί όπως λένε οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι; Στην Ιταλία είναι γνωστό ότι υπάρχουν δύο ομάδες η Λιβόρνο και η Ρόμα με σκληρούς κομμουνιστές χούλιγκαν, που κατεβαίνουν στο γήπεδο με σφυροδρέπανα. Από την άλλη πλευρά είναι η Ελλάς Βερόνα και η Λάτσιο. Στην Κύπρο μας η Ομόνοια κατεβαίνει με σφυροδρέπανα και ο ΑΠΟΕΛ με Ελληνικές Σημαίες. Στην Γερμανία στην ομάδα του Αμβούργου Ζανγκτ Πάουλι υπερηφανεύονται ότι είναι η πιο αναρχική ομάδα της Ευρώπης και κυριαρχούν τα πορτρέτα στην εξέδρα της του Τσε Γκεβάρα! Στην Ισπανία έχουμε την Μπαρτσελόνα της οποίας η εξέδρα των φανατικών κυριαρχείται από αναρχικούς και αυτονομιστές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα της άλφα κατηγορίας Ράγιο Βαγιεκάνο, που έχουν έντονη αντιφασιστική δράση στους δρόμους της Μαδρίτης και έχουν κατηγορηθεί μέχρι και για δολοφονία. Το ίδιο συμβαίνει και στην Μασσαλία με την αντίστοιχη ομάδα που κυριαρχείται από αναρχικούς, κομμουνιστές και Μαροκινούς.

Ερχόμαστε τώρα στην Ελλάδα με τα πανό που έχουν βγει στα γήπεδα σε όλες τις μεγάλες ομάδες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και βεβαίως στον σκληρό πυρήνα των αντιφασιστών φενταγίν του Ατρόμητου, του Ηρακλή, της ΑΕΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού. 

Αυτά όλα βέβαια δεν σημαίνουν τίποτε και δεν έχουν πολιτική σημασία παρά μόνο να δίνουν τροφή για προπαγάνδα στους πληρωμένους υπάλληλους των ΜΜΕ των “νταβατζήδων”.

Exit mobile version