Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το FBI δολοφόνησε στην Γιούτα έναν οπαδό του Τραμπ

Το FBI δολοφόνησε στην Γιούτα έναν οπαδό του Τραμπ

Πράκτορες του FBI πυροβόλησαν και δολοφονήσαν στην Γιούτα έναν άνδρα ο οποίος δεν ετοίμαζε κάποια δολοφονία αλλά απλά στο διαδίκτυο όπου ο καθένας γράφει ό,τι θέλει απειλούσε με αναρτήσεις να δολοφονήσει τον Τζο Μπάιντεν καθώς και τον δικαστή του Μανχάταν αφροαμερικανό Άλβιν Μπραντ ο οποίος είναι επικεφαλής της δίωξης και εμπνευστής θα λέγαμε της δίωξης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Την ίδια ώρα ατράνταχτες είναι πλέον οι αποδείξεις ότι χρηματίστηκε ο γιος του Μπάιντεν, τόσο από την Κίνα, όσο και το σημαντικότερο από την Ουκρανία, όπου ξεκίνησε το επικίνδυνο παιχνίδι των ΗΠΑ κατά της Ρωσσίας, το οποίο δεν λέει να τελειώσει και κλιμακώνεται συνεχώς και ίσως να είναι η αρχή ενός πολέμου μεγάλης εκτάσεως.

Σε όλα αυτά βεβαίως η Ελλάδα, ποια Ελλάδα, ένα προτεκτοράτο έχουν καταντήσει την Πατρίδα μας, είναι ασφαλώς απούσα και υποστηρίζει με φανατισμό τον Μπάιντεν. Μάλιστα θριαμβολογούν κάποιοι γιατί θέλει ο Μπάιντεν και άλλες στρατιωτικές βάσεις στα νησιά της Ελλάδος γιατί γράφουν ότι εάν υπάρχουν αυτές, τότε δεν θα μπορεί να μας επιτεθεί η Τουρκία, αλλά ούτε και εμείς εάν βρεθεί κάποιος “θερμοκέφαλος” θα μπορέσει να επιτεθεί στην Τουρκία γιατί θα τον εμποδίσουν οι αμερικάνοι. Τι τα θέλουμε τότε τα Ραφάλ και τα F-35;

Exit mobile version